Skip to main content

Påskekrim 2022

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Diverse
Leseeksemplar fra Bonnier

Her har du det perfekte lesestoffet for påskeferien. I boka er det femten grøssende påskenoveller fra forfatterne nevnt under. Ingen av dem har vært trykt tidligere. Novellene er av varierende lengde, og det er mange som er veldig gode. Hyggelig at det også er noen mindre kjente forfattere med denne gangen. I påska er det kanskje mange familieaktiviteter. Da er det perfekt med en novellesamling, hvor du kan lese litt og litt om gangen.

I boka finner du noveller fra: Eystein Hanssen, Myriam H. Bjerkli, Knut Nærum, Kurt Aust, Øistein Borge, Silje O. Ulstein, Ingebjørg Berg Holm, Marit Reiersgård, Frode Eie Larsen, Helge Thime-Iversen, Maria Lyng Gerstad, Erik Meling Sele, Steffen Johanssen, Tore Aurstad & Carina Westberg, Geir Tangen & Agnes L. Matre.

Forfatter: Diverse
Forlag: Bonnier
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 374
Format: Pocket

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene må merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er dette MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg velger også selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken, og på hvilket tidspukt jeg gjør det. Det er viktige punkter for meg. Jeg er ikke tilknyttet noen forlag, eller bedt om å skrive noe.

Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har derfor INGEN økonomisk fordel, og heller ingen kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres kun av idealistiske formål, fordi jeg ønsker at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Bonnier