Påskekrim 2021

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Påskekrim 2021 av diverse forfattere. Leseeksemplar fra Strawberry Publishing

Denne boka byr på 15 korte krimnoveller av forskjellige forfattere - både kjente og et par (for meg) ukjente. Novellene er akkurat passe lange og jeg likte dem alle sammen.

Forfatter: Diverse
Forlag: Strawberry Publishing
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 281
Format: Pocket

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Alle krimfortellingene du trenger i påsken - i én bok!

Dette er en perfekt bok å ha med seg i sekken på påskefjellet, med 15 krimnoveller fra Anne B. Ragde, Knut Nærum, Steffen Johansen, Kurt Aust, Jørgen Jæger, Thomas Enger, Katrine Engberg, Unni Lindell, Erik Meling Sele, Merete Junker, Jørn Lier Horst, Myriam H. Bjerkli, Randi Fuglehaug, Rickard Macker og Tom Egeland.Min mening:

Flott samling med krimnoveller. Her er det mange kjente forfattere med, og mange fine og spennende noveller. Perfekt lesestoff både til påskeferien på hytta, ute på tur eller på sofaen hjemme.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Tilfeldig artikkel:

Bokrelaterte arrangementer

Bokrelaterte arrangementer


Oktober 2021

Den første Bøkekrimprisen fikk Karin Fossum

Kriminell aften:

Torsdag var det invitert til kriminell aften på Festiviteten i Larvik, hvor den aller første Bøkekrimprisen skulle deles ut. 84 personer var tilstede, og blant dem var flere forfattere og politifolk.

Les mer...


Oktober 2021

På tur med Ole Vik og Varg Veum

Når virkelighet møter fiksjon:

En hel helg tilbrakte jeg med Varg Veum, privatdetektiv fra Bergen og Ole Vik, en hyggelig lensmann fra Fjellberghavn. Vi var alle tre innlosjert på samme hotell for å høre mer om hvordan politiet jobber på et åsted og om forfattere uten politibakgrunn klarer å levere troverdig krim.

Les mer...


Mars 2018

Krimfestivalen 2018

Cappelen Damm:

Krimfestivalen ble arrangert i Oslo 08. til 10. mars i år. Denne gangen var jeg så heldig å få en mulighet til å være der, sammen med Mona, deler av torsdag og fredag som var de to første dagene.

Les mer...

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.