• Anne Lise Johannessen

Mørke hjerter (Hanne Kristin Rohde)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser.

Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats.

En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken: Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georgiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn starten av etterforskningen gir inntrykk av.

I sin debutroman undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske blir satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og samtidig må hamle opp med steinalderledelse.

Hane Kristin Rohde er utdannet jurist og har for tiden permisjon fra stillingen som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. Dette er hennes først kriminalroman for voksne.


Forlag: Kagge
Utgitt: 2014
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Det er ikke den mest spennende boka jeg har lest. Handlingen var likevel ok og det var bra driv i fortellingen midveis. Jeg kjedet meg aldri når jeg leste den. Det merkes at forfatteren kjenner miljøet hun skriver om.

 

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.