Skip to main content

Så ble det kaldt

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Frode Eie Larsen
Leseeksemplar fra forfatteren

Trude er ute på lønningspils med noen fra jobben, men hun blir etterlyst da hun ikke holder en avtale på veien hjem. Eddi Stubb settes på saken og det fører han etter hvert til Paris. Da enda en kvinne forsvinner, begynner politiet å ane en sammenheng, og til slutt blir saken veldig personlig for Eddi.

 

Forlaget skriver:
I Larvik blir en kvinne kidnappet etter en kveld på byen, og sporene leder Eddi Stubb utenlands. Der tar saken en brå og uventet vending, da en ny tragedie inntreffer. Så forsvinner nok en person, og saken kommer ubehagelig tett på Eddi.

I denne iskalde spenningsromanen avdekkes løgner, svik og grufulle familiehemmeligheter.

Klarer politiet å få finne løsningen, før liv går tapt?

I "Så ble det kaldt" tar forfatteren oss tett på personene og handlingen, man suges inn i fortellingen og slipper ikke ut før siste side er lest.

 

Forfatter: Frode Eie Larsen
Forlag: Liv
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 359
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg har lest at flere mener at dette er forfatterens beste bok, og det kan jeg stille meg bak. Denne boka har en veldig god og spennende historie. Så mye mer er det ikke å si - løp og kjøp, er mitt tips til deg. Jeg føler nå at forfatteren har klatret opp stigen og plassert seg godt med begge bein i etasjen for veletablerte og kjente forfattere.

Hoveddelen i handlingen er som vanlig i forfatterens bøker lagt til Larviks-distriktet. Dette er forfatterens åttende krimbok, og jeg håper på veldig mange flere i framtida.

Akkurat nå har vi en konkurranse i gruppa Krimbøker, hvor du kan vinne denne nye boka - sjekk det ut!


Om forfatteren:
Frode Eie Larsen debuterte i 2011 med boken "Hemmeligheten". Han har gitt ut åtte krimbøker for voksne, og er akkurat nå aktuell med "Så ble det kaldt" - som hadde offisiell lansering 1. september. I tillegg debuterte han som barnebokforfatter i 2019. Her har han så langt gitt ut tre bøker i Mot og Mysterier serien, som han skriver sammen med TV-profil, Dag Otto Lauritzen.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Liv