Skip to main content

Ta meg tilbake

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: B.A. Paris
Leseeksemplar fra Gyldendal

Da Finn tilfeldigvis møter Layla er det mer eller mindre forelskelse ved første blikk, og de blir raskt et par. De drar på bilferie, og på vei hjem til England stopper de for et toalettbesøk på en rasteplass. Layla blir i bilen, og da Finn kommer ut igjen - er hun sporløst borte. Dette er historien Finn forteller til politiet iallefall. I minnestunden til Layla møter Finn søsteren til Layla, Ellen, og romantikk oppstår. Etterhvert planlegges det bryllup. Plutselig tror en gammel nabo at han har sett Layla, og mystiske små trefigurer dukker plutselig tilfeldig opp. Er det virkelig Layla som er tilbake?

Forlaget skriver:
Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg. De har vært på bilferie i Frankrike og er på vei hjem til England. Det er midt på natten da Finn må stoppe på en bensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Da han kommer tilbake et par minutter senere, er Layla borte, hun blir aldri funnet. Det er slik Finn forteller det
til politiet. Det er sannheten – men ikke hele sannheten.

Tolv år senere har Finn etablert seg på nytt, med Ellen, Laylas søster. Det var ikke planlagt, de fant hverandre i sorgen. Plutselig blir han oppringt. Noen tror de har sett Layla. Er det
henne? I så fall, hvorfor er hun tilbake? 

 

Forfatter: B.A. Paris
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Bring me Back
Oversatt av: Jan Chr. Næss
Antall sider: 335
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Wow, enda en sånn bok på rappen etter den andre jeg leste. I år får Gyldendal det til!

Spennende og god historie. Først trodde jeg at dette var en dårlig bok hvor løsningen var helt opplagt, men så var det selvølgelig ikke det likevel.

Lettlest bok som du leser raskt. Få med deg denne i sommer!Om forfatteren:
B. A. Paris har fransk/irsk bakgrunn. Hun vokste opp i England, men flyttet som voksen til Frankrike. Hun arbeidet først som børsmegler i en internasjonal bank før hun omskolerte seg til å bli lærer. Bernadette og mannen driver nå en språkskole i Frankrike, der de bor sammen med sine fem døtre. 

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Gyldendal