Skip to main content

Og himmelens krefter skal rokkes

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Petter Fergestad
Boka er mottatt i gave av forfatteren

Forlaget skriver:
Fra forfatteren av suksessdebuten Armageddon-algoritmen kommer det nok en forrykende thriller der fiksjon møter virkelighet.

Forskerne Tor Tønder og Maria Skog er preget av fortiden. Da de møter hverandre i Tanzania virker det skjebnebestemt, og sammen engasjerer de seg i et enestående prosjekt. Gjennom sinnrike forretningsmanøvrer finner Tor en mulig løsning på den største trusselen mot vår sivilisasjon: verdens fattigdomsproblem. Men sterke markedskrefter vil det annerledes. I kampene som følger, mellom idealisme, mørke urinstinkter og kald materialisme, må Tor og Maria slåss mot både ytre og indre demoner.

I en gripende fortelling, der ikke bare Tor og Maria, men hele sivilisasjonens eksistens er truet, tar Fergestad oss med på en reise mellom Tanzania, Norge og Silicon Valley. Vi stifter bekjentskap med Teslas patent på trådløs energitilførsel og ikke minst: jordskjelvmaskinen, det trådløse prosjektets mørke bakside.

 

Forfatter: Petter Fergestad
Forlag: Forfatterdrøm
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 352
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er andre bok i en trilogi. Jeg husker at jeg likte den første boka veldig godt. Jeg syntes at det var en unik og orginal historie. Det samme synes jeg denne gangen. Jeg liker hvordan forfatteren skriver og at historiene alltid har en høy spenningsfaktor. Selv om denne boka fint kan leses uavhengig av den første, knyttes historien likevel fint sammen med den første boka.

Anbefalt serie!

Om forfatteren:
Petter Fergestad var 78 år da han ga ut denne boken. Han har bakgrunn som dr. techn. i elektronikk. Han har etablert og ledet flere virksomheter, og har jobbet med bølgefenomener, matematikk og teknologiutvikling i et halvt århundre. Denne erfaringen danner fundamentet for boken, som er en mystisk thriller med krimelementer. Armageddon-algoritmen er Fergestads første roman. Han har i tillegg gitt ut 'Armageddon-algoritmen' og 'Indras nett'.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Egne forlag