Skip to main content

Mistenkt

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Fiona Barton
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Alex og Rosie drar på backpackertur til Thailand. Alex skulle egentlig dra sammen med bestevenninnen, men da hun får økonomiske problemer stiller Rosie opp. Det viser seg at Alex ikke kjenner Rosie så godt, og turen blir ikke akkurat som den hun hadde drømt om. Da familien til slutt sliter med å få tak i jentene er det duket for bekymringer og etterforskning. Journalist Kate Waters er personlig involvert i saken og er den første som kan presentere sannheten om det som skjedde.

 

Forlaget skriver:
Når to attenåringer forsvinner under et friår i Thailand tvinges familiene deres inn i det internasjonale søkelyset: desperate, blottlagt og grenseløst bekymret.

Journalist Kate Waters gjør alt hun kan for å være først ute med historiene, den første med det eksklusive, den første som avdekker sannheten – og denne hendelsen er ikke et unntak. Men hun klarer ikke å la være å tenke på sin egen sønn som hun ikke har sett på to år etter at han la ut på en reise. Denne gangen er hun personlig involvert.

Og mens saken om de savnede jentene avdekkes, viser det seg at til tross for avstanden er faren nærmere enn du tror ...

 

Forfatter: Fiona Barton
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: The Suspect
Oversatt av: Carina Westberg
Antall sider: 400
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Handlinga lagt til Thailand og Bangkok. Det er gøy når vi nettopp kom hjem derfra. Selv om jeg kanskje ikke kjenner igjen stedene forfatteren skriver, ser jeg det likevel godt for meg.

Spennende historie som passer bra nå i påska.Om forfatteren:
Britiske Fiona Barton er en erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser. Hun traff blink i 2016 med sin debutroman, Enken, som et samlet pressekorps gav glimrende anmeldelser. Romanen har et originalt plott og overraskende vendinger som gjorde at den traff kresne krimlesere godt.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm