• Anne Lise Johannessen

Glassklart (Karin Wahlberg)

Nervepirrende fra en av Sveriges mest solgte krimforfattere.

Hilda Glas er snart ferdig med legeutdannelsen og har fått praksisplass i sine hjemtrakter på Oskarshamn sykehus.

Er det henne underbevissthet som har bragt henne til det samme sykehuset som hennes mor døde på? Når Hilda plutselig oppdager sin mors gamle journal innser hun at hun må ta tak i fortidens spøkelser. Hvilken mystisk sykdom tok morens liv og døde faren hennes virkelig i en ulykke?

Claes Claesson har reist med familien til Hjortsfoss for å hygge seg og feire Valborgsmessen. Trengselen rundt det tradisjonelle bålet øker og stemningen er på topp.

Men idyllen slår raskt sprekker når man plutselig kjenner lukten av brent kjøtt og I lyset fra flammene gjør man en makaber oppdagelse: en død mannskropp.


Det var litt treg start på boka - ellers var det jeg som var litt ute av lesemodus. Uansett midtveis var det ikke noe å si på handlingen, man bare måtte lese videre. Bra bok! Du vil alltid huske på denne boka når du i framtida ser et St.Hans-bål vi aldri


Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2014

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.