• Anne Lise Johannessen

Glassklart (Karin Wahlberg)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nervepirrende fra en av Sveriges mest solgte krimforfattere.

Hilda Glas er snart ferdig med legeutdannelsen og har fått praksisplass i sine hjemtrakter på Oskarshamn sykehus.

Er det henne underbevissthet som har bragt henne til det samme sykehuset som hennes mor døde på? Når Hilda plutselig oppdager sin mors gamle journal innser hun at hun må ta tak i fortidens spøkelser. Hvilken mystisk sykdom tok morens liv og døde faren hennes virkelig i en ulykke?

Claes Claesson har reist med familien til Hjortsfoss for å hygge seg og feire Valborgsmessen. Trengselen rundt det tradisjonelle bålet øker og stemningen er på topp.

Men idyllen slår raskt sprekker når man plutselig kjenner lukten av brent kjøtt og I lyset fra flammene gjør man en makaber oppdagelse: en død mannskropp.


Det var litt treg start på boka - ellers var det jeg som var litt ute av lesemodus. Uansett midtveis var det ikke noe å si på handlingen, man bare måtte lese videre. Bra bok! Du vil alltid huske på denne boka når du i framtida ser et St.Hans-bål vi aldri


Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2014

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.