• Anne Lise Johannessen

Glassklart (Karin Wahlberg)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nervepirrende fra en av Sveriges mest solgte krimforfattere.

Hilda Glas er snart ferdig med legeutdannelsen og har fått praksisplass i sine hjemtrakter på Oskarshamn sykehus.

Er det henne underbevissthet som har bragt henne til det samme sykehuset som hennes mor døde på? Når Hilda plutselig oppdager sin mors gamle journal innser hun at hun må ta tak i fortidens spøkelser. Hvilken mystisk sykdom tok morens liv og døde faren hennes virkelig i en ulykke?

Claes Claesson har reist med familien til Hjortsfoss for å hygge seg og feire Valborgsmessen. Trengselen rundt det tradisjonelle bålet øker og stemningen er på topp.

Men idyllen slår raskt sprekker når man plutselig kjenner lukten av brent kjøtt og I lyset fra flammene gjør man en makaber oppdagelse: en død mannskropp.


Det var litt treg start på boka - ellers var det jeg som var litt ute av lesemodus. Uansett midtveis var det ikke noe å si på handlingen, man bare måtte lese videre. Bra bok! Du vil alltid huske på denne boka når du i framtida ser et St.Hans-bål vi aldri


Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2014

Anbefalt hobbybok:

Julegenserbok

Den tredje fredagen i desember er den offisielle julegenserdagen, så om du starter å strikke nå - så rekker du det kanskje akkurat :)

Høytidsdekorerte ullgensere har lenge vært et humoristisk innslag i britiske og amerikanske juletradisjoner. Disse morsomme høytidsplaggene har også nådd Norge, og vi ser dem både til hverdag og fest når desember banker på døren.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.