Skip to main content

Bare deg

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Ninni Schulman
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Pål jobber på t-banen, mens Iris er freelancer. De møtes tilfeldig og søt romantikk oppstår. Pål fremstår som den perfekte kjæreste, men bak kulissene er kanskje ikke alt likevel så rosenrødt som det ser ut som utenfra.


Forlaget skriver:

Pål jobber som vakt på Stockholms t-bane. Etter noen tunge år er han igjen klar for å møte kjærligheten. Iris er frilansdesigner og singel. Men hun er lei ensomheten og har lenge lett etter den perfekte mannen, en mann som virkelig elsker henne og ikke forlater henne selv om hun kan være vanskelig.

Til slutt finner de hverandre. Pål er helt fantastisk og noen ganger føler Iris nesten at han kjenner henne bedre enn hun selv gjør. Han vet til enhver tid akkurat hva hun trenger. De tilbringer mer og mer tid sammen og forsømmer resten av verden. Vennene deres begynner å lure på om alt egentlig er som det skal. Det er det ikke. Faktisk er de på vei mot en katastrofe.

 

Forfatter: Ninni Schulman
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Bara du
Oversatt av: Kari Engen
Antall sider: 330
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en pskologisk historie. Krim eller ikke, det synes jeg er vanskelig å definere - men innenfor spenningssjangeren ligger iallefall boka. Den blir markedsført som en pageturner.

Historien er noe forutsigbar. Ganske tidlig i boka begynte jeg å ane hvordan alt hang sammen, og det forsterket seg utover i historien - og når det også visste seg å være riktig, er ikke boka veldig spennende. Likevel satt jeg oppe lenger enn jeg hadde planlagt fordi jeg måtte få med meg slutten.


Om forfatteren:
Ninni Schulman er født i 1972 og vokste opp i bygda Lesjöfors i østre Värmland. Siden 1995 har hun arbeidet som journalist, blant annet i Värmlands Folkblad, Se & Hör og Expressen. I dag bor hun i Stockholm, men tilbringer sommerferiene på familiens torp utenfor Hagfors, området der handlingen i krimserien om journalist Magdalena Hansson foregår.

Bare deg er en frittstående spenningsroman som har fått strålende anmeldelser i Sverige.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm