Adventsdrapene

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Adventsdrapene av Alastair Gunn. Leseeksemplar fra Juritzen

Julen nærmer seg, ett lik av gangen...

Først trodde de det var tilfeldig. Så, en uke før jul, skjønner de at de tre drapene som har skjedd med jevne mellomrom i løpet av advent, har et felles kjennemerke. Nå som de vet det bare er en morder, blir spørsmålet – hvem er neste offer?
I Londons grå og snøfylte gater er frykten til å ta og føle på, alle blir mistenkte og potensielle ofre i politiets intense jakt på morderen som kaller seg Nemesis.


Barnemix likte denne boka som i tillegg til å være en god krimbok også hadde en god dose med romantikk. Det var litt tregt å komme i gang, men det glemte jeg fort når jeg først kom et lite stykke inn i handlingen. Jeg venter i spenning på bok nr 2 :)

Forfatter: Alastair Gunn
Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2014

Tilfeldig artikkel:

Rovdyr
: BOKOMTALE: Rovdyr av Erling Gangsøy Greftegreff. Leseeksemplar fra Liv

Under et gravearbeid dukker det opp et gammelt lik. Det viser seg å stamme fra en kjent direktør som forsvant for mange år siden. Under etterforskningen dukker det opp flere lik, og etterforskerne strever med å se sammenhengen.

Velskrevet historie med godt plott. Original vinkling på slutten. Jeg likte historien, men skjønte hovedessensen i løsningen litt i tidligste laget - og det trakk dessverre ned litt for meg. Likevel en bok å anbefale!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.