Skip to main content

Bare et barn

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Hanne Kristin Rohde
Leseeksemplar fra Kagge

Alle barn har en iboende rett til livet. Med mindre barnet forsvinner fra et norsk asylmottak.

Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen Mørke hjerter begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.

Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen.


Bare et barn
retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta.


Barnemix mener:
Jeg var ikke overbegeistret over den første boka forfatteren skrev, men i bok nummer to får jeg en stor positiv overraskelse. Dette var en kjempebra bok som jeg likte godt! Den var også helt umulig å legge fra seg så jeg endte opp med å bruke en hel dag til lesing. Vel verdt tiden :) Jeg gleder meg til neste bok i serien!

 

Forfatter: Hanne Kristin Rohde
Forlag: Kagge Forlag AS
Utgivelsesår: 2015

Kagge