• Anne Lise Johannessen

Husbyttet

Caroline og Francis avtaler å bytte sin småbyleilighet mot et hus i utkanten av London. De trenger en ferie, en mulighet til å finne tilbake til hverandre etter en periode hvor ekteskapet nesten har gått i stykker. Caroline har vært utro og Francis har slitt med psykisk sykdom.

Etter å ha installert seg i huset dukker det opp en nabo. En merkelig, innpåsliten ung dame. Spenningene mellom Caroline og Francis har ikke avtatt og naboens oppførsel gjør det heller ikke bedre.

Caroline oppdager små detaljer i huset som altfor tydelig peker på hennes fortid. Personen de har byttet med ser ut til å vite urovekkende mye om henne og ser også ut til å kjenne hennes største hemmelighet

 

Forfatter: Rebecca Fleet
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: The House Swap
Oversatt av: Nina Aspen
Antall sider: 318
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Spennende og annerledes bok, med en uventet løsning. Boka er lettlest. Grei lektyre når du skal slappe av på en deilig sommerdag.


Om forfatteren:
Rebecca Fleet har studert ved Oxford og jobber i dag med markedsføring. Hun bor i London. Husbytte er hennes debut som krimforfatter. Hun er allerede i full gang med å skrive neste bok. Husbytte er solgt for utgivelse til 14 land.

Forfatter: Rebecca Fleet
Forlag : Aschehoug (2019)

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.