• Anne Lise Johannessen

Tiden er en morder

Den 42 år gamle advokaten Clotilde tilbringer sommerferien på Korsika sammen med sin mann og tenåringsdatter. Det er første gang hun er tilbake etter at foreldrene og broren omkom i en bilulykke 27 år tidligere. Selv overlevde hun på mirakuløst vis.

I løpet av ferien opplever hun flere ting som får henne til å stille spørsmål ved hva som egentlig skjedde den gangen. Det er mye som ikke stemmer med det hun til nå har trodd var sannheten om hendelsesforløpet forut for det skjebnesvangre øyeblikket da familien plutselig satte seg i bilen.

Hun mottar snart brev og beskjeder som tyder på at moren kanskje ikke døde likevel. Kan det være at Clotilde ikke vet sannheten om hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre dagen?

Forfatter: Michel Bussi
Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Le temps est assassin
Oversatt av: Thomas Lundbo
Antall sider: 489
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Få med deg denne! God bok som er vanskelig å legge fra seg. Spennende til siste side.


Om forfatteren:
Michel Bussi er Frankrikes nest mestselgende forfatter og en av landets mest populære krimforfattere. Han har vunnet en rekke litterære priser, og har skrevet flere krimbøker.

Etter styrten lå på franske bestselgerlister i mer enn et år, og er utgitt i 35 land. I Norge vant boken den litterære prisen Gullkulen i 2016. Bussi er professor i geografi ved Universitetet i Rouen, og han er en mye brukt politisk kommentator.

Forfatter: Michel Bussi
Forlag : Bazar (2019)

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.