• Anne Lise Johannessen

Venneforespørsel

Louise Williams får en venneforespørsel som får hjertet hennes til nesten å stoppe.

Du har fått en venneforespørsel fra Maria.

Maria Weston har vært savnet i mer enn 25 år. Hun ble sist sett på en avslutningsfest på skolen hun hadde gått på, og alle har siden da antatt at hun er død. Spesielt Louise, som hele livet har båret på en forferdelig hemmelighet.

Det kommer flere meldinger fra Maria, og Louise føler seg tvunget til å gjenoppta kontakten med gamle venner som hun lenge forsøkte å imponere. Hun forsøker å finne ut av hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden, og hun skjønner at det er mye hun ikke ante.

Det eneste som er sikkert, er at Maria Weston forsvant den kvelden. Og at ingen har hørt fra henne etter det før plutselig nå ...

 

Forfatter: Laura Marshall
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Friend request
Oversatt av: Marianne Fjellingsdal
Antall sider: 410
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Spennende bok, dog med en litt annen slutt enn jeg hadde håpet på. Lettlest, muligens en ungdomsroman. Jeg synes at det er en super bok når du trenger en pocketbok på reise eller ute i påskesola.


Forfatter: Laura Marshall
Forlag : Vigmostad Bjørke (2019)

Anbefalt hobbybok:

Strikk til alle tider

Mange fine plagg for liten og stor.

En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn – og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.