• Anne Lise Johannessen

Skandalen

Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk suksessfull ektemann. Men andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang. På et blunk blir Sophies verden snudd opp ned. 

James’ innrømmelse viser seg å kun være toppen av isfjellet. En stor skandale er på trappene. Ektemannen blir anklaget for en fryktelig hendelse og hele familien kommer i medias søkelys når saken kommer for retten. 

Kate er aktor som fører saken i retten, hun er overbevist om at James er skyldig og vil gjøre alt for å bevise det. 

Sophie er overbevist om ektemannens uskyld og kjemper desperat for å beskytte familien og holde dem sammen. Hun har holdt på hemmelighetene hans helt siden de møttes på universitetet. Hun sto ved hans side da og hun har tenkt å gjøre det nå. 

Sannheten viser seg å være mer sjokkerende enn noen kunne ha trodd. Er James skyldig i anklagene eller er han offer for et komplott?

Forfatter: Sarah Vaughan
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Anatomy of a Scandal
Oversatt av: Carina Westberg
Antall sider: 400
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Orginal historie som tar mange vendinger.

Jeg synes at boka var litt tung, men selve rettssaken var veldig spennende.


Om forfatteren:
Sarah Vaughan er journalist og forfatter. Hun har tidligere arbeidet for The Times og The Guardian. Nå bor hun like utenfor Cambridge sammen med sin mann, to barn, en katt og en hund.

Forfatter: Sarah Vaughan
Forlag : Gyldendal (2019)

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.