• Anne Lise Johannessen

Si at du er min

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hvis ettåringen din forsvant, ville du gjenkjent henne 20 år senere?

Stella og Daniel er et ungt par som har en liten baby, Alice. En gang de er på ferie, forsvinner Alice. Hun blir aldri funnet, men de fleste slår seg til ro med at hun er druknet. Stella blir aldri helt overbevist om det. Forholdet mellom Stella og Daniel tåler ikke krisen, og de går fra hverandre.

Flere år senere er Stella gift med Henrik. De har sønnen Milo på tretten år. Stella jobber som psykoterapeut. En dag får hun en ny klient som heter Isabelle. Det er en ung kvinne. Stella er overbevist om at Isabelle er datteren hennes, Alice, men det er ikke noen som støtter henne i det.

Si at du er min er en historie om sorg og skyld, og om kjærlighet som går over i besettelse.


Forfatter: Elisabeth Norebäck
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Säg att du är min
Oversatt av: Lene Stokseth
Antall sider:
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Bokåret 2019 har startet bra med mange gode nye bøker. Her er en av de.

Historien er en psykologisk triller - dette er en sjanger jeg liker godt. Historien er spennende fra første side, og jeg måtte bare lese videre. Veldig lettlest bok som ble utlest på en dag, men en god historie som fester seg. Litt snikende "skummel".


Om forfatteren:
Elisabeth Norebäck kommer fra Dalarna og er sivilingeniør. Hun begynte å skrive da hun var i barselpermisjon, og er nå forfatter på heltid. Si at du er min er hennes debutroman og boken er blitt en internasjonal suksess.

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.