• Anne Lise Johannessen

Si at du er min

Hvis ettåringen din forsvant, ville du gjenkjent henne 20 år senere?

Stella og Daniel er et ungt par som har en liten baby, Alice. En gang de er på ferie, forsvinner Alice. Hun blir aldri funnet, men de fleste slår seg til ro med at hun er druknet. Stella blir aldri helt overbevist om det. Forholdet mellom Stella og Daniel tåler ikke krisen, og de går fra hverandre.

Flere år senere er Stella gift med Henrik. De har sønnen Milo på tretten år. Stella jobber som psykoterapeut. En dag får hun en ny klient som heter Isabelle. Det er en ung kvinne. Stella er overbevist om at Isabelle er datteren hennes, Alice, men det er ikke noen som støtter henne i det.

Si at du er min er en historie om sorg og skyld, og om kjærlighet som går over i besettelse.


Forfatter: Elisabeth Norebäck
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Säg att du är min
Oversatt av: Lene Stokseth
Antall sider:
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Bokåret 2019 har startet bra med mange gode nye bøker. Her er en av de.

Historien er en psykologisk triller - dette er en sjanger jeg liker godt. Historien er spennende fra første side, og jeg måtte bare lese videre. Veldig lettlest bok som ble utlest på en dag, men en god historie som fester seg. Litt snikende "skummel".


Om forfatteren:
Elisabeth Norebäck kommer fra Dalarna og er sivilingeniør. Hun begynte å skrive da hun var i barselpermisjon, og er nå forfatter på heltid. Si at du er min er hennes debutroman og boken er blitt en internasjonal suksess.

Anbefalt hobbybok:

Strikkekalender 2018

Kjekk og nyttig bok. Her har du kalender og strikkeoppskrifter i ett. God plass til å notere alt fra håndarbeidsoppgaver til avtaler og fødselsdager.

Kalenderboken rommer 12 årstidsbaserte oppskrifter. I årets almanakk er det bl.a. oppskrift på det flerfargete sjalet «Pilespiss», håndkle, kluter, ankelsokker, barnegenser og barnelue.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.