• Anne Lise Johannessen

#We Knit

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Myk ull, bølgemønster, høy hals, striper eller puffermer? Drømmer du om en lun og trendy genser? Anett Opheim, designeren bak We Knit, har gjort det enkelt for deg å strikke lekre plagg selv. Her finner du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter. Du vil garantert finne din favorittoppskrift.

Du får over 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle.


Forfatter: Anett Opheim
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 141
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Her var det mye fint. Både datteren min og jeg fant våre favoritter med en gang.

Fine og oversiktlige framgangsmåter og flotte bilder. At man strikker med tykke pinner gjør at det går raskt å få klart et nytt plagg.


Om forfatteren:
Anett Opheim (f. 1971) bor i Egersund. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider, men for tiden designer og strikker hun på heltid og driver weknit-store.com, et nettsted for salg av strikkemønstre.

Anett finner glede og rekreasjon i strikking, og går aldri noe sted uten et strikketøy.

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.