• Anne Lise Johannessen

Hekta på hullstrikk

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Det er lett å bli hekta på hullstrikk - bare se på Gannigenseren! Hullstrikkede gensere på tykke pinner ser du overalt, men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer alt fra babytøy til sommerkjoler.

Hullstrikk, eller blondestrikk, har alltid fascinert meg. Da jeg var liten, strikket moren min det ene sjalet etter det andre, dog i svært enkel hullstrikk. Hun lærte meg teknikken da jeg så vidt var i skolepliktig alder, og jeg husker vi avanserte fra sjal til sengejakke, en slags bolero eller sjelevarmer, forteller Denise Samson.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter i Samsons tredje strikkebok. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Jeg håper du finner like mye glede i å strikke hullmønster som det jeg gjør. Og én ting er helt sikkert - du vil høste anerkjennelse og ros når du har strikket noe i hullstrikk, sier forfatteren.

 

Forfatter: Denise Samson
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel:
Oversatt av:
Antall sider: 184
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
Hullstrikk gir det lille ekstra til strikkeplagget ditt. Her er det masse lekker for deg som vil prøve en ny teknikk


Om forfatteren:
Denise Samson er en pasjonert strikker og en fast leverandør av egne strikkedesign til ukepressen. Hun er også en erfaren oversetter av hobby- og håndarbeidsbøker. Hekta på hullstrikk er hennes tredje strikkebok. Hun har tidligere utgitt Hekta på fletter (2015) og Poncho! (2016).

 

Anbefalte krimbøker:

Katharina-koden (Jørn Lier Horst)

Nok en god krimbok fra Jørn Lier Horst!

Denne boka hadde jeg gledet meg til lenge å lese. Jeg ventet og ventet, men ett sted på veien fra forlaget til meg, ble den borte. Ny bok ble sendt, og plutselig en dag etter ca 2 uker så lå den i postkassa, den tolvte boka med William Wisting, klar for å leses.

I disse dager er det 24 år siden Katharina Haugen forsvant sporløst. Hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst. På årsdagen for sin kones forsvinning er Martin Haugen selv sporløst borte.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.