• Anne Lise Johannessen

Mønsterstrikk

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

Denne boken er et must for alle som liker mønsterstrikk!

Når strikkedesigner Andrea Rangel og hennes illustratørmann Sean stikker hodene sine sammen, blir resultatet en veritabel skattekiste av spennende, nye mønstre.

Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter.

Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.


Forfatter: Andrea Rangel
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: AlterKnit Stitch Dictionary: 200 Modern Knitting Models
Oversatt av: May Britt Zamrori
Antall sider: 164
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Veldig fin bok med innføring i mønsterstrikk.

I denne boka finner du diagrammer til utrolig mange fine og morsomme motiver - både trær, kaker, hunder, andre dyr, sopper og utrolig mye mer.

I tillegg er det strikkeoppskrifter på lue, votter, hals, genser og jakke - så er det oppp til deg hvilket av mønstrene du vil bruke.

 

Anbefalte krimbøker:

Bak lukkede dører

En veldig spennende psykologisk krim.

Grace og Jack er tilsynelatende det perfekte ektepar. Jack er en flott, rik og vellykket advokat. Grace er vakker og ofrer sin egen karriere for å stelle hjemme i et nydelig, stort hus. De er paret som har alt og som man elsker å hate.

Det er bare ett problem, Jack og Grace er sammen hele tiden. Noen kaller det ekte kjærlighet, men enkelte av damene i nabolaget synes det er merkelig at Jack alltid er med når de inviterer Grace til lunsj eller andre ting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.