• Anne Lise Johannessen

Mønsterstrikk

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

Denne boken er et must for alle som liker mønsterstrikk!

Når strikkedesigner Andrea Rangel og hennes illustratørmann Sean stikker hodene sine sammen, blir resultatet en veritabel skattekiste av spennende, nye mønstre.

Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter.

Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.


Forfatter: Andrea Rangel
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: AlterKnit Stitch Dictionary: 200 Modern Knitting Models
Oversatt av: May Britt Zamrori
Antall sider: 164
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Veldig fin bok med innføring i mønsterstrikk.

I denne boka finner du diagrammer til utrolig mange fine og morsomme motiver - både trær, kaker, hunder, andre dyr, sopper og utrolig mye mer.

I tillegg er det strikkeoppskrifter på lue, votter, hals, genser og jakke - så er det oppp til deg hvilket av mønstrene du vil bruke.

 

Anbefalt hobbybok:

Julegenserbok

Den tredje fredagen i desember er den offisielle julegenserdagen, så om du starter å strikke nå - så rekker du det kanskje akkurat :)

Høytidsdekorerte ullgensere har lenge vært et humoristisk innslag i britiske og amerikanske juletradisjoner. Disse morsomme høytidsplaggene har også nådd Norge, og vi ser dem både til hverdag og fest når desember banker på døren.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.