• Anne Lise Johannessen

Norske mesterverk

Fargeleggingsboken Norske mesterverk er en leken og morsom innføring til mange av Norges mest kjente og kjære kunstnere.

Fargeleggingsboken vil være til like stor glede for barn som for voksne. Nå kan man selv fargelegge mesterenes verker og gjenskape noen av Norges mest kjente kunstverk fra kunstnere som: Tidemand og Gude, Christian Krogh, Edvard Munch, Theodore Kittelsen, Kitty Kielland, Harriet Backer, Erik Werenskiold, Andreas Bloch, Frits Thaulow, Gerhard Munthe, Halfdan Egedius, Harald Sohlberg, J. C. Dahl, Nikolai Astrup, Peder Balke og Christian Skredsvig.


Illustratør: Ina Forbes Rolfsen
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2016
Antall sider:
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I utgangspunktet synes jeg det hørtes veldig gøy ut med en fargebok hvor du kan fargelegge kjente malerier. Da jeg fikk boka, så jeg fort at det kunne bli litt vanskelig. Det er veldig mye detaljer på de fleste av tegningene - og noen ganger små detaljer. For at det skal bli noe bra resultat, må du da være god med skyggeleggingen for å unngå at det blir for "flatt" og at detaljene overlappes.

For deg som har litt erfaring med maling eller fargelegging, samt skyggelegging - så er dette en fin bok hvor du kan være kreativ, og få mange fine bilder som du kan henge opp på veggen din.

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.