• Anne Lise Johannessen

Norske mesterverk

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fargeleggingsboken Norske mesterverk er en leken og morsom innføring til mange av Norges mest kjente og kjære kunstnere.

Fargeleggingsboken vil være til like stor glede for barn som for voksne. Nå kan man selv fargelegge mesterenes verker og gjenskape noen av Norges mest kjente kunstverk fra kunstnere som: Tidemand og Gude, Christian Krogh, Edvard Munch, Theodore Kittelsen, Kitty Kielland, Harriet Backer, Erik Werenskiold, Andreas Bloch, Frits Thaulow, Gerhard Munthe, Halfdan Egedius, Harald Sohlberg, J. C. Dahl, Nikolai Astrup, Peder Balke og Christian Skredsvig.


Illustratør: Ina Forbes Rolfsen
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2016
Antall sider:
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I utgangspunktet synes jeg det hørtes veldig gøy ut med en fargebok hvor du kan fargelegge kjente malerier. Da jeg fikk boka, så jeg fort at det kunne bli litt vanskelig. Det er veldig mye detaljer på de fleste av tegningene - og noen ganger små detaljer. For at det skal bli noe bra resultat, må du da være god med skyggeleggingen for å unngå at det blir for "flatt" og at detaljene overlappes.

For deg som har litt erfaring med maling eller fargelegging, samt skyggelegging - så er dette en fin bok hvor du kan være kreativ, og få mange fine bilder som du kan henge opp på veggen din.

Anbefalte krimbøker:

Ferskenen

Frode Brandeggen er en en ukjent forfatter for de fleste. Han debuterte med en bok i 1992 som ble fort glemt. Men da han i 2014 gikk bort, etterlot han seg en bunke korte manuskripter, samt en omfattende mengde notater som tydeliggjorde at disse i utgangspunktet enkle bøker var nøye konstruert og gjennomtenkt.

Denne utgivelsen samler for første gang alle de 15 romanene Brandeggen skrev om Ferskenen, i en utgivelse utstyrt med entusiastiske og utfyllende sluttnoter av den tyske annotatøren Bruno Aigner.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.