• Anne Lise Johannessen

Norske mesterverk

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fargeleggingsboken Norske mesterverk er en leken og morsom innføring til mange av Norges mest kjente og kjære kunstnere.

Fargeleggingsboken vil være til like stor glede for barn som for voksne. Nå kan man selv fargelegge mesterenes verker og gjenskape noen av Norges mest kjente kunstverk fra kunstnere som: Tidemand og Gude, Christian Krogh, Edvard Munch, Theodore Kittelsen, Kitty Kielland, Harriet Backer, Erik Werenskiold, Andreas Bloch, Frits Thaulow, Gerhard Munthe, Halfdan Egedius, Harald Sohlberg, J. C. Dahl, Nikolai Astrup, Peder Balke og Christian Skredsvig.


Illustratør: Ina Forbes Rolfsen
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2016
Antall sider:
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I utgangspunktet synes jeg det hørtes veldig gøy ut med en fargebok hvor du kan fargelegge kjente malerier. Da jeg fikk boka, så jeg fort at det kunne bli litt vanskelig. Det er veldig mye detaljer på de fleste av tegningene - og noen ganger små detaljer. For at det skal bli noe bra resultat, må du da være god med skyggeleggingen for å unngå at det blir for "flatt" og at detaljene overlappes.

For deg som har litt erfaring med maling eller fargelegging, samt skyggelegging - så er dette en fin bok hvor du kan være kreativ, og få mange fine bilder som du kan henge opp på veggen din.

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.