• Anne Lise Johannessen

Tegn ansikter på 15 minutter

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Tegn ansikter på 15 minutter er en enkel og lettfattelig nybegynnerbok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år! Tegn ansikter på 15 minutter er en bok full av enkle oppgaver som alle kan klare for å lære seg de mest grunnleggende tegneferdighetene.

La deg inspirere av de flotte illustrasjonene, og følg instruksjonene steg for steg for å lage dine egne kunstverk. Når du har kopiert teknikkene og lært deg å mestre dem, kan du benytte den samme fremgangsmåten til å tegne familie og venner.

I motsetning til mange kunstbøker som kan virke kompliserte og svevende, er dette en enkel og lettfattelig bok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år, som vil fylle opp den kreative verktøykassa.

Forfatter: Jake Spicer
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel:
Oversatt av: Nina Ring Aamundsen
Antall sider: 128
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg er ikke selv så veldig kunstnerisk anlagt når det gjelder tegning. Tegning er noe jeg aldri har behersket.

Med denne boka hadde jeg en plan om en artikkel med før- og ettertegninger, men tida strekker ikke alltid til på samme måte som man kan se for seg på forhånd. Jeg har derfor ikke fått prøvd meg på noe tegning. Jeg tror vel også at man bør ha et minimum av ferdigheter for å få det til på en fin måte ;)

Selve boka, synes jeg er veldig fin. Her er en grunnleggende innføring i delene i ansiktet for å hjelpe deg på vei. Så om du er interessert i tegning - så vil jeg anbefale deg denne!

 

Om forfatteren:
Jake Spicer er en figurative tegner, maler og grafiker som bor og arbeider i Storbritannia, der han er hovedlærer ved Brighton Life Drawing Sessions. Jake ble kåret til årets Fringe Report Artist i 2009, og arbeiderne hans er utstilt over hele Storbritannia.

 

Anbefalte krimbøker:

Ferskenen

Frode Brandeggen er en en ukjent forfatter for de fleste. Han debuterte med en bok i 1992 som ble fort glemt. Men da han i 2014 gikk bort, etterlot han seg en bunke korte manuskripter, samt en omfattende mengde notater som tydeliggjorde at disse i utgangspunktet enkle bøker var nøye konstruert og gjennomtenkt.

Denne utgivelsen samler for første gang alle de 15 romanene Brandeggen skrev om Ferskenen, i en utgivelse utstyrt med entusiastiske og utfyllende sluttnoter av den tyske annotatøren Bruno Aigner.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.