• Anne Lise Johannessen

Tegn ansikter på 15 minutter

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Tegn ansikter på 15 minutter er en enkel og lettfattelig nybegynnerbok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år! Tegn ansikter på 15 minutter er en bok full av enkle oppgaver som alle kan klare for å lære seg de mest grunnleggende tegneferdighetene.

La deg inspirere av de flotte illustrasjonene, og følg instruksjonene steg for steg for å lage dine egne kunstverk. Når du har kopiert teknikkene og lært deg å mestre dem, kan du benytte den samme fremgangsmåten til å tegne familie og venner.

I motsetning til mange kunstbøker som kan virke kompliserte og svevende, er dette en enkel og lettfattelig bok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år, som vil fylle opp den kreative verktøykassa.

Forfatter: Jake Spicer
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel:
Oversatt av: Nina Ring Aamundsen
Antall sider: 128
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg er ikke selv så veldig kunstnerisk anlagt når det gjelder tegning. Tegning er noe jeg aldri har behersket.

Med denne boka hadde jeg en plan om en artikkel med før- og ettertegninger, men tida strekker ikke alltid til på samme måte som man kan se for seg på forhånd. Jeg har derfor ikke fått prøvd meg på noe tegning. Jeg tror vel også at man bør ha et minimum av ferdigheter for å få det til på en fin måte ;)

Selve boka, synes jeg er veldig fin. Her er en grunnleggende innføring i delene i ansiktet for å hjelpe deg på vei. Så om du er interessert i tegning - så vil jeg anbefale deg denne!

 

Om forfatteren:
Jake Spicer er en figurative tegner, maler og grafiker som bor og arbeider i Storbritannia, der han er hovedlærer ved Brighton Life Drawing Sessions. Jake ble kåret til årets Fringe Report Artist i 2009, og arbeiderne hans er utstilt over hele Storbritannia.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.