• Anne Lise Johannessen

Kosejakker du strikker selv

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger.

I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er oversized jakker, korte jakker og lange jakker, deilig langvest, poncho og stilig slepe-på-seg-kåpe.

Fjorten lekre modeller som passer til alt og alle anledninger. Oppskriftene er enkle og passer både for erfarne og uerfarne strikkere.


Forfatter: Jennifer Schleigh
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Cardigans stricken
Oversatt av: Tone Wennberg Wallnger
Antall sider: 96
Format: Innbunet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Her er det mange fine jakker, og det er også en enkel innføring i strikking i starten av boka - så det er bare å sette i gang. Oppskriftene er merket etter vanskelighetsgrad.

I tillegg til et ekstra strikketips får du også til hver oppskrift et stylingtips, f.eks. til en av jakkene foreslår forfatteren å bruke et bredt lærbelte og kombinere med støvletter og øreringer.

Selv falt jeg veldig for jakka på bokas forside, så den havner på "Ting jeg vil strikke-lista". 

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.