• Anne Lise Johannessen

Kosejakker du strikker selv

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger.

I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er oversized jakker, korte jakker og lange jakker, deilig langvest, poncho og stilig slepe-på-seg-kåpe.

Fjorten lekre modeller som passer til alt og alle anledninger. Oppskriftene er enkle og passer både for erfarne og uerfarne strikkere.


Forfatter: Jennifer Schleigh
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Cardigans stricken
Oversatt av: Tone Wennberg Wallnger
Antall sider: 96
Format: Innbunet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Her er det mange fine jakker, og det er også en enkel innføring i strikking i starten av boka - så det er bare å sette i gang. Oppskriftene er merket etter vanskelighetsgrad.

I tillegg til et ekstra strikketips får du også til hver oppskrift et stylingtips, f.eks. til en av jakkene foreslår forfatteren å bruke et bredt lærbelte og kombinere med støvletter og øreringer.

Selv falt jeg veldig for jakka på bokas forside, så den havner på "Ting jeg vil strikke-lista". 

Anbefalte krimbøker:

Ferskenen

Frode Brandeggen er en en ukjent forfatter for de fleste. Han debuterte med en bok i 1992 som ble fort glemt. Men da han i 2014 gikk bort, etterlot han seg en bunke korte manuskripter, samt en omfattende mengde notater som tydeliggjorde at disse i utgangspunktet enkle bøker var nøye konstruert og gjennomtenkt.

Denne utgivelsen samler for første gang alle de 15 romanene Brandeggen skrev om Ferskenen, i en utgivelse utstyrt med entusiastiske og utfyllende sluttnoter av den tyske annotatøren Bruno Aigner.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.