Gitarakkorder - på en enkel måte

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Gitarakkorder - på en enkel måte av Jake Jackson. Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

En akkordbok med et stort utvalg akkorder for gitar i alle tonearter med enkle diagrammer.

Hvis man vil lære å spille gitar, men vil prøve uten gitarlærer, så er gitargrepene kanskje det letteste å begynne med. Akkordene i denne boken er velegnet for alle stiler; rock, pop, folk, country, jazz og blues.

Boken inneholder raske og enkle referanser, 20 førsteposisjonsakkorder per toneart, enkle og brukervennlige tabulaturer og ikke minst QR-koder med brukertilpassede toner for alle akkordene.

Hver side har en link til en egen nettside slik at du kan høre akkordene i fire formater: som komp; hver tone spilt separat, en pianoakkord og hver enkelt pianotone spilt arpeggio, det vil si som brutte akkorder.

Med dette akkordbiblioteket lærer du deg raskt å spille gitar.


Forfatter: Jake Jackson
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: Guitar Chords Made Easy
Oversatt av: Ann Høydalsnes
Antall sider: 255
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla". Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!


Om forfatteren:
Jake Jackson er skribent og musiker. Han har skrevet og bidratt til over 25 praktiske musikkbøker, blant annet Reading Music Made Easy, Play Flamenco, Piano and Keyboard Chords og The Songwriter's Rhyming Dictionary. Musikken hans er tilgjengelig på blant annet iTunes, Amazon og Spotify.

 

Tilfeldig artikkel:

Vinterbakgrunn
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I dag kan jeg vise dere et kort med motiv fra AnnesDigitalArt på etsy, Delivering Parcels. Jeg startet med å printe motivet ut på Color Copy 250g papir fra Staples, og fargela henne med Pro Markers fra Letraset. Så ble hun klippet nøye ut, jeg hadde en idé om å lage en scene der hun var ute å leverte sine pakker.

Motiv: Anne's Digital Art

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.