• Anne Lise Johannessen

Gitarakkorder - på en enkel måte

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

En akkordbok med et stort utvalg akkorder for gitar i alle tonearter med enkle diagrammer.

Hvis man vil lære å spille gitar, men vil prøve uten gitarlærer, så er gitargrepene kanskje det letteste å begynne med. Akkordene i denne boken er velegnet for alle stiler; rock, pop, folk, country, jazz og blues.

Boken inneholder raske og enkle referanser, 20 førsteposisjonsakkorder per toneart, enkle og brukervennlige tabulaturer og ikke minst QR-koder med brukertilpassede toner for alle akkordene.

Hver side har en link til en egen nettside slik at du kan høre akkordene i fire formater: som komp; hver tone spilt separat, en pianoakkord og hver enkelt pianotone spilt arpeggio, det vil si som brutte akkorder.

Med dette akkordbiblioteket lærer du deg raskt å spille gitar.


Forfatter: Jake Jackson
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Guitar Chords Made Easy
Oversatt av: Ann Høydalsnes
Antall sider: 255
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla". Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!


Om forfatteren:
Jake Jackson er skribent og musiker. Han har skrevet og bidratt til over 25 praktiske musikkbøker, blant annet Reading Music Made Easy, Play Flamenco, Piano and Keyboard Chords og The Songwriter's Rhyming Dictionary. Musikken hans er tilgjengelig på blant annet iTunes, Amazon og Spotify.

 

Anbefalte krimbøker:

Ønsker deg død

17 millioner solgte bøker, og det er kanskje ikke så rart. Peter James er en dyktig krimforfatter.

Singel jente, 29, rødhåret og ulmende, med et kjærlighetsliv som har krasjet. Søker en som kan tenne flammen igjen. Moro, vennskap, og - hvem vet - kanskje noe mer? Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom en nettdating-tjeneste. Hun blir umiddelbart tiltrukket. Men idet kjærligheten begynner å blomstre, begynner sannheten om fortiden hans å komme fram.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.