• Anne Lise Johannessen

Hekling til barnerommet

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Boken inneholder enkle oppskrifter på fargeglade og morsomme figurer som barna vil elske. Gjør barnerommet sprekt med vimpler, tøffe puter, kurver, kosedyr og andre herlige figurer.

Kan du ikke hekle fra før, så kan du lære det nå. Boken inneholder både hekleskole med trinn-for-trinn-forklaringer og linker til instruksjonsvideoer som viser deg grundig alt du trenger å kunne.

Hvis du er på utkikk etter en gave til den kreative og skaperlystne, eller selv kjenner at du har lyst til å lære å hekle – da har du funnet den rette boken.


Forfatter: Vibeke Fantoft Magnesen
Forlag: Press Forlag
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 157
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Fin hekleskole i begynnelse av boka. Forfatteren sier at hun selv ikke kunne hekle - helt til hun fant en introduksjonsvideo på nett. Da hadde hun plutselig heklet en apekatt. Så kanskje det er håp for oss som ikke kan det!

Uansett mange søte kosedyr finner du oppskrift på her. Og jeg er sikker på at om du skulle bestemme deg for å prøve noen av oppskriftene her, så vil mottakeren helt klart sette pris på gaven!


Om forfatteren:
Vibeke Fantoft Magnesen er født og oppvokst i Bergen. Her bor hun sammen med mann, sønn og hund. Hun jobber til daglig som sykepleier ved Haukeland universitetssykehus. Tidligere har hun utgitt boken 
Hekling til småfolk (2015).

Anbefalt hobbybok:

#We Knit

I denne boka får du 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle. Du strikker med tykke pinner slik at det også går unna i en fart.

I boka finner du du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.