• Anne Lise Johannessen

Dale Garn - strikking og hekling med historisk sus

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dale Garn har vært med på å skrive norsk strikkehistorie siden 1879 og navnet er synonymt med stolt, norsk strikketradisjon.

Å få gå på skattejakt i arkivene til Dale Garn, er som å få fritt leide inn i en godtebutikk. Oppskriftene i boken utløser frydfull hjertebank ved første blikk og er valgt for å spre glede og inspirasjon. I tillegg kan du lese morsomme fakta fra norsk strikkehistorie som fortjener å huskes til evig tid.

Hvis du leter etter en gave til noen som er full av skaperlyst eller selv kjenner at det kribler forventningsfullt i fingrene, er boken skrevet spesielt for deg.

 

Forlag: Tigerforlaget
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 215
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Her har du en artig bok med mye info om strikkehistorie. Det er også en liten innføring i hekling. Og selvfølgelig er det oppskrifter her. Det er gamle oppskrifter og veldig mye fint - både retro og også mønstre som aldri går av moten.Om forfatteren:
Forfatteren og strikkefantasten Siri Sparboe har fått fritt leide til å gå på skattejakt, og kan i denne boken presentere ekte vintage oppskrifter som utløser frydefull hjertebank. De er valgt for å spre glede og inspirasjon, og er illustrert med de originale bildene.

I tillegg kan du lese morsomme fakta fra norsk strikkehistorie generelt, og naturligvis om Dale Garn spesielt. Boken er en perfekt gave til den som er full av skaperlyst eller deg som kjenner at det kribler forventningsfullt i fingrene ved synet av et garnnøste.

Siri Sparboe har vært innholds-leverandør til inspirasjonsmagasiner i mer enn 20 år, og jobber til daglig med kommunikasjon. Strikking og hekling er en lidenskap hun har bragt med seg fra barndommen og boken med historien om Dale Garn er først i rekken av flere.

 

Anbefalte krimbøker:

Hevneren (Jan Erik Fjell)

Den 17 år gamle norskættede Daniel «Danny» Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.