• Anne Lise Johannessen

Sy selv

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen. Jeg er ikke helt sikker på om mine venner og familie hadde blitt så glad om jeg hadde sydd noe til dem, men så har heller ikke "sy-genet" mitt fått noen særlig trening ;)

Boka byr på oppskrifter på enkle syprosjekter som: Nett (totebags), hårstrikker og hårbånd, sminkepunger, snurpeposer (skoposer, gymposer) og mye mye mer. Bytt ut plastposen med et lekkert bærenett som matcher antrekket og sparer miljøet.


Forfattere: Bitte Hegtun og Cille Poppe
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 115
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Her synes jeg du får mange fine idéer til ting du kan sy selv. Fremgangsmåtene er forklart på en enkel og oversiktlig måte. Når du har denne boka til hjelp, tror jeg nok faktisk også en nybegynner har god sjanse til å lykkes.


Om forfatterene:
Bitte Hegtun (1966) og Cille Poppe (1963) er utdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus og underviser i kunst- og håndverksfag i skolen. De holder også sykurs for barn og voksne.

 

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.