• Anne Lise Johannessen

Strikkepoesi

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevis

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise.


Forfatter: Kari Hestnes
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Tenk så fint å bare kunne fylle garderoben sin med egenproduserte plagg. Hadde jeg kunne strikke noe mer enn skjerf og pledd, så hadde jeg brukt en formue på garn - for her det masse fint.

Hver eneste strikkebok jeg mottar for å omtale gjør at jeg for hver bok blir litt mer bestemt på at dette skal jeg få til!

Og for deg som allerede behersker dette: Strikk i vei fra denne boka, og post gjerne bilder i Facebookgruppa vår av de ferdige plaggene!
Om forfatteren:
Kari Hestnes startet Du Store Alpakka, en av de største importørene av alpakkagarn til Norge. I dag er hun medeier i bedriften Living Alpaca og frilans strikkedesigner. Kari har utgitt en lang rekke strikkebøker og leverer strikkedesign til ukepressen.

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.