• Anne Lise Johannessen

Strikkepoesi

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevis

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise.


Forfatter: Kari Hestnes
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Tenk så fint å bare kunne fylle garderoben sin med egenproduserte plagg. Hadde jeg kunne strikke noe mer enn skjerf og pledd, så hadde jeg brukt en formue på garn - for her det masse fint.

Hver eneste strikkebok jeg mottar for å omtale gjør at jeg for hver bok blir litt mer bestemt på at dette skal jeg få til!

Og for deg som allerede behersker dette: Strikk i vei fra denne boka, og post gjerne bilder i Facebookgruppa vår av de ferdige plaggene!
Om forfatteren:
Kari Hestnes startet Du Store Alpakka, en av de største importørene av alpakkagarn til Norge. I dag er hun medeier i bedriften Living Alpaca og frilans strikkedesigner. Kari har utgitt en lang rekke strikkebøker og leverer strikkedesign til ukepressen.

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.