• Anne Lise Johannessen

Strikkepoesi

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevis

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise.


Forfatter: Kari Hestnes
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Tenk så fint å bare kunne fylle garderoben sin med egenproduserte plagg. Hadde jeg kunne strikke noe mer enn skjerf og pledd, så hadde jeg brukt en formue på garn - for her det masse fint.

Hver eneste strikkebok jeg mottar for å omtale gjør at jeg for hver bok blir litt mer bestemt på at dette skal jeg få til!

Og for deg som allerede behersker dette: Strikk i vei fra denne boka, og post gjerne bilder i Facebookgruppa vår av de ferdige plaggene!
Om forfatteren:
Kari Hestnes startet Du Store Alpakka, en av de største importørene av alpakkagarn til Norge. I dag er hun medeier i bedriften Living Alpaca og frilans strikkedesigner. Kari har utgitt en lang rekke strikkebøker og leverer strikkedesign til ukepressen.

Anbefalte krimbøker:

Den hemmelige kvinnen (Anna Ekberg)

Louise lever et harmonisk liv med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn ... Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.