• Anne Lise Johannessen

Arne & Carlos Favoritter

Arne og Carlos feirer 15 år som designerduo. Dette gjør de med å plukket ut sine favoritter fra de fem bøkene de har gitt ut, samtidig har de tatt med ting du ikke har sett før av nye design.

Her får du julekuler, påskeegg, skjerf, luer, sokker, strikkedukker, gensere og jakker, ja alt du måtte ønske deg fra Arne og Carlos samlet i en bok. Dykk ned i boken og la deg inspirerer av kombinasjoner av farger og mønsterborder.

Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 263
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg er på ingen måte noen strikkeekspert, så vurdering av boka er kanskje litt vanskelig. Men for meg som nybegynner, synes jeg det ser ut som at oppskrifter og fremgangsmåter er veldig oversiktlig. Bakerst i boka er det dessuten noen fremgangsmåter med illustrasjoner.

Mye lekkert i denne boka - alt fra dukker/bamser, sokker/tøfler, votter, mye julerelatert og til og med en hundegenser har det blitt plass til.


Om forfatterene:
Arne & Carlos er en designerduo som består av norske Arne Nerjordet og svenske Carlos Zachrison. Designproduktene består som i hovedsak av klær, leketøy og interiørgjenstander, ofte strikket.

Siden år 2000 har de holdt til i den ombygde ekspedisjonsbygningen på den nedlagte jernbanestasjonen på Tonsåsen i Etnedal kommune i Valdres.

Fra 2002 til 2008 designet de stort sett klesplagg i ulike tekstiler, men fra 2008 har de konsentrert seg om strikk. Etter at de publiserte boken Julekuler i 2010, har de arbeidet mye med utvikling av plagg og gjenstander for håndstrikk. De har en helt særegen stil, der de tar utgangspunkt i tradisjonelle mønster, gir dem et moderne uttrykk og setter dem inn i overraskende sammenhenger. (Kilde: Wikipedia).

Anbefalte krimbøker:

Glasshjerte

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp. Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett. Mens Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen.

Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er. Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.