• Anne Lise Johannessen

Norske VM-gensere

Forlaget skriver:

Ullgensere du kan bo i hele vinteren gjennom!

I Norske VM-gensere – Våre favoritter kan du strikke deg gjennom skihistorien. Her kan du la deg begeistre av en lekker retrogenser fra VM i Oslo i 1966, eller drømme deg bort med fargerike og stormønstrete modeller som igjen ses i gatebildet. Og ikke å forglemme genseren som ble laget til VM i 1989 – en skikkelig fartsfylt fargefest som alle vil ha. Den aller siste modellen er genseren som skiløperne skal bruke under VM i 2019. Så nå er det bare å ta fram strikkepinnene, finne en eller flere favoritter og strikke din favorittgenser.

Boken presenterer 17 offisielle VM-gensere og har oppskrifter til både dame, herre og barn. I tillegg finnes det oppskrifter på tilbehør til alle modellene. En sann skatt for alle strikkeentusiaster.


Forfatter: Iselin Hafseld
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I denne boka var det veldig mange gensere jeg kunne tenkt meg å hatt! Store fine bilder og forklaringer på fremgangsmåten.

Det er også litt info om det aktuelle året da genserne var VM-genser, og hvor det ble avholdt det året. Det opplyses også om hvor mange medaljer Norge tok.


Om forfatteren:
Designer Iselin Hafseld er utdannet ved SHKS i Oslo. Hun er mest kjent som gründer av klesmerket TINDE, kolleksjoner av eksklusive strikkeplagg med en avslappet eleganse. Dette er hennes første strikkebok.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.