• Anne Lise Johannessen

Norske VM-gensere

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Forlaget skriver:

Ullgensere du kan bo i hele vinteren gjennom!

I Norske VM-gensere – Våre favoritter kan du strikke deg gjennom skihistorien. Her kan du la deg begeistre av en lekker retrogenser fra VM i Oslo i 1966, eller drømme deg bort med fargerike og stormønstrete modeller som igjen ses i gatebildet. Og ikke å forglemme genseren som ble laget til VM i 1989 – en skikkelig fartsfylt fargefest som alle vil ha. Den aller siste modellen er genseren som skiløperne skal bruke under VM i 2019. Så nå er det bare å ta fram strikkepinnene, finne en eller flere favoritter og strikke din favorittgenser.

Boken presenterer 17 offisielle VM-gensere og har oppskrifter til både dame, herre og barn. I tillegg finnes det oppskrifter på tilbehør til alle modellene. En sann skatt for alle strikkeentusiaster.


Forfatter: Iselin Hafseld
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I denne boka var det veldig mange gensere jeg kunne tenkt meg å hatt! Store fine bilder og forklaringer på fremgangsmåten.

Det er også litt info om det aktuelle året da genserne var VM-genser, og hvor det ble avholdt det året. Det opplyses også om hvor mange medaljer Norge tok.


Om forfatteren:
Designer Iselin Hafseld er utdannet ved SHKS i Oslo. Hun er mest kjent som gründer av klesmerket TINDE, kolleksjoner av eksklusive strikkeplagg med en avslappet eleganse. Dette er hennes første strikkebok.

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.