• Anne Lise Johannessen

Skriv bedre

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

En håndbok for deg som raskt og effektivt vil skrive ordene som virker, både på jobb og på Facebook.

Du finner alt du trenger om rettskrivning, men også rådene som gir skrivingen din mål, mening og virkning. Du kan slentre gjennom boken fra begynnelse til slutt, eller bruke den som et oppslagsverk. 

Forfatteren har levd av å skrive i 40 år, og han har redigert tekster og gitt råd om å skrive nesten like lenge. Han vet hva du trenger: en lettlest bok som gjør tekstene dine bedre.

Forfatter: Bård Borch Michalsen
Forlag: Spartacus
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 139
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Sliter du med formulering, rettskriving eller tegnsetting? Eller kanskje du bare ønsker å bli bedre til å uttrykke deg på en god måte. Uansett, her er en kjekk bok hvor du lærer enkel norsk grammatikk, og får hjelp til å bygge opp setningene dine slik at de blir lagt merke til.

Smart bok å ha i bokhylla, både for deg som skriver på nett, og for deg som begrenser deg til andre korte tekster.


Om forfatteren:
Bård Borch Michalsen (f. 1958) er utdannet medieviter og har jobbet som journalist og redaktør det meste av livet.

Michalsen har skrevet bøker blant annet om mediehåndtering, profesjonell PR, informasjonsarbeid og om kommategnet, og han holder kurs og foredrag om de samme emnene. Michalsen underviser i profesjonell kommunikasjon ved Universitetet i Tromsø.

 

Anbefalte krimbøker:

Lewisbrikkene

Endelig er den tredje og avsluttende boken i "Lewis-triologien" om Fin Macleod ute i butikkhyllene. De to første bøkene; Svarthuset og Lewismannen fikk begge veldig gode kritikker og terningkast 6 i en rekke norske aviser. Mange har store forventninger til den tredje boka.

Fin Macleod, nå sikkerhetssjef for en privat eiendom på Isle of Lewis, får i oppdrag å etterforske en bølge av ulovlig jakt på øya. Under etterforskningen gjenforenes Fin med Whistler Macaskill, en lokal krypskytter som var hans bestevenn i tenårene. Whistler har lenge båret på en hemmelighet, og når gjenforeningen plutselig tar en mørk, voldsom vending, innser Fin at sannheten vil være ødeleggende for øya.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.