Sommerquiz 2022

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Sommerquiz 2022 av Trine Aalborg. Leseeksemplar fra Bonnier

Dette er både en bok, og et spill i ett. Boka er delt inn i tre ukedeler, med 7 dager som underkapitler. Hver dag har igjen fire runder med spørsmål, både for barn og voksne. Til hver runde hører det også med et svarark for 6 personer. Her kan man konkurrere både pr dag, pr uke og for hele ferien totalt. Bestem dere gjerne for en premie på forhånd.

Jeg likte denne boka. Hvis du ikke vil bruke den som et spill, kan du bruke den som en vanlig spørrebok. Fin bok uansett hvordan du bruker den. Spørsmålene er varierte fra veldig lette til vanskelige. Super bok å ha med på bilturer, turen føles går mye raskere når man kan konsentere seg om noe gøy.

Se videopresentasjonen av boka her.

 

Forfatter: Trine Aalborg
Forlag: Bonnier
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 400
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:
Alle liker quiz! I quizmaster Trine Aalborgs bøker kan alle svare på noe, samtidig som det jevnlig er litt ekstra å «bite» i for den drevne quizdeltaker. Quiz er en enkel og billig aktivitet som ikke krever noe utstyr - det kan spilles overalt og med alt fra to deltakere til mange lag.


Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Tilfeldig artikkel:

Kledd naken
: BOKOMTALE: Kledd naken av Agnes Lovise Matre. Boka er kjøpt på Platekompaniet

Iselin og mannen Tore er på fest. Det blir litt vel fuktig, og Iselin bestemmer seg for å dra hjem. På veien hjem blir hun voldtatt av en hun kjenner godt. Ryktene begynner å gå og rykter har ofte en tendens til å ikke være den fulle sannheten. Samtidig mottar Iselin stadig trusler av voldtektsmannen.

Temaet i boka er voldtekt, og hvordan Bygdedyret kan herje i små samfunn hvor alle kjenner alle. Handlingen er også innom det å føle skam og skyldfølelse i etterkant av episoden. Boka anbefales til alle.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.