Skip to main content

Ingenting er umulig

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Dag Otto Lauritzen
Leseeksemplar fra Kagge

Da Kompani Lauritzen rullet over Tv-skjermen, var det lørdagsmiddag i stua, og familiekos for alle sammen. Det har nå kommet tre sesonger, men folket vil ha mer! Mens vi venter på nye episoder, kan vi nå fylle mellomrommet med en bok. Dag Otto Lauritzen har, i samarbeid med Bjørn Atle Eide, gitt ut bok.

Her skrives det om erfaringene fra programmene. Les om erfaringene til deltakerne og historien bak utfordringene de får. Dag Otto kommer med nyttige tips til hvordan du kan hente nye krefter, utfordre deg selv og utvikle deg som menneske.

Fin bok, som er illustrert med fargerike, flotte bilder tatt fra scener i programmet.

Denne passer for alle; du som likte programmet, du som vil lære mer om mestringsfølelse, du som leter etter en gave til en som har alt – eller du som trenger lindring av abstinenser fram til neste sesong kommer ;)

 

Forfatter: Dag Otto Laurizen
Forlag: Kagge
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 186
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.

I boka forteller obersten i tv-suksessen Kompani Lauritzen historien bak de mange utfordringene deltakerne møter, og om det unike fellesskapet, mestringsfølelsen og opplevelsene de får. Med bakgrunn i egne erfaringer fra Forsvaret og andre arenaer og erfaringene fra tre sesonger med Kompani Lauritzen, forklarer Dag Otto Lauritzen hvordan viljestyrken virker, og gir konkrete tips og råd om hvordan leseren selv kan hente frem krefter de ikke aner at de har, for å utfordre og utvikle seg selv.

I boka forteller også flere av deltakerne om sine erfaringer fra Kompani Lauritzen, leserne tas med «behind the scenes», og vi får høre mer om metodene som brukes for å skape en av TV 2s største seersuksesser. Boka har forord av Norges forsvarssjef Eirik Kristoffersen.



Om forfatteren:

Dag Otto Lauritzen er en tidligere norsk syklist med blant annet en tredjeplass i OL. Han var den første nordmannen som vant en etappe i det prestisjefylte Tour de France. Han er ekspertkommentator på TV 2, har bl.a. vunnet Mesternes mester, og er sammen med Kristian Ødegård skaperen av realityserien Kompani Lauritzen

I tillegg til å ha skrevet en rekke bøker innen livsstil og trening, har han sammen med krimforfatter Frode Eie Larsen skrevet Mot og mysterier-serien, en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8–13 år.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene må merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er dette MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg velger også selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken, og på hvilket tidspukt jeg gjør det. Det er viktige punkter for meg. Jeg er ikke tilknyttet noen forlag, eller bedt om å skrive noe.

Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har derfor INGEN økonomisk fordel, og heller ingen kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres kun av idealistiske formål, fordi jeg ønsker at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Kagge