Skip to main content

Bak hver en dør

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kristin Dons-Wallebek
Leseeksemplar fra forfatteren

I denne historien er vi innenfor veggene til hjemmesykepleien, og er bl.a. med pleierne rundt til pasientene. Pasientene har primærkontakter, men pleierne fordeler likevel pasientene mellom seg. Linn er primærkontakten til Astrid og hun vet godt hvordan hun skal utføre jobben sin. Noe endrer seg når Stian blir ansatt.

Plutselig en dag kjennes det en merkelig lukt inne hos flere av pasientene, og det oppdages flere uregelmessigheter.

Handlingen foregår i Larvik, noe som alltid er spesielt gøy når man selv bor i nærområdet.

 

Forlaget skriver:
Nå skal det skje! Livet mitt skal endelig starte, bare demonene fra fortiden holder seg unna.

Stian er nyutdannet sykepleier med mystisk fortid. Han starter opp i hjemmesykepleien, «Sone Bølgen», på Langestrand i Larvik. Beate, sjefen hans, sliter med vanskelige ansatte og stort press. Snart eskalerer det hele; dulgte historier fra fortiden får svært alvorlige konsekvenser.

Vi følger karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i et intrikat og livsfarlig drama med intriger av svik og begjær.

Boka kommer i salg i oktober.

Forfatter: Kristin Dons-Wallebek
Forlag: Owal
Utgivelsesår: 2020
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Av en eller annen grunn synes jeg at historien gikk litt tregt i starten, men ganske raskt var det glemt. Historien i denne boka er spennende og det er vanskelig å legge den fra seg.

Dette er debutboka til forfatteren og jeg kan varmt anbefale den - ta en nærmere titt på denne! Unik spenningshistorie fra hjemmesykepleiebransjen.

Jeg har hørt rykter om at det kommer flere bøker fra forfatteren - jeg gleder meg til å følge med på forfatterskapet hennes videre.


Om forfatteren:
Forfatteren bor i Larvik. Hun er utdannet innen reiseliv – og er sykepleier og økonom. Hun jobber som profesjonell fast verge / Fylkesmannen Vestfold/Telemark.

Forfatteren har jobbet med manuset til boken i 4 år. Historien er en thriller hvor handlingen foregår på Langestrand i Larvik. Handlingen foregår innenfor hjemmesykepleien. Det er svik, avmakt, maktkamp, begær, intriger, arv og personrelasjoner. Vi møter blant annet privatetterforsker Louise Bøkker, som samler trådene.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Egne forlag