Skip to main content

SideQuest

  • Fred Are Johannessen
Forfatter: David Skaufjord
Leseeksemplar fra Egmont

Møt Vigdus, som ifølge foreldrene verken er ung eller jomfru lenger. Vigdus fantaserte om å bli eventyrer, men endte opp i en drepende kjedelig kontorjobb. Regninger som skulle betales, og pensjonspoeng skulle sikres.

Når hennes kollega, en overvektig alv med hentesveis, dør av et massivt hjerteattakk, utløser det en eksistensiell krise. Sammen med tre andre mindre vellykkede helter kaster hun seg ut i ett eventyr som av en eller annen grunn ikke havnet i eventyrbøkene.

 

Forfatter: David Skaufjord
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2020
Antall sider:
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Bokomtalen er likevel en subjektiv mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Dette er historien om alle dem som aldri ble helter i eventyrene. Alle som bor i en fantasyverden og ser igjen og igjen at en vakker prins, kjempe, hobbit eller alv vinner skatten og halve kongeriket.
Bli med på uvanlige, hysteriske og morsomme eventyr i Sidequest!

Skrevet av TV-forfatter David Skaufjord. Tegnet av Ronny Haugeland, Jens K. Styve og fargelagt av Trine Lise Normann. Min mening:

I denne boka er det store, flotte og fargerike tegninger. Deilig og lettlest tegneserie i bokformat. Teksten og snakkeboblene er oversiktlige og letteleste. Til tider artige dialoger, og til tider noe banalt.

Ei god bok, men savner noe mer handling/action.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Egmont