Skip to main content

Donald og Klodrik - Hemmelige agenter

  • Anne Lise Johannessen
Leseeksemplar fra Egmont Kids.

Forlaget skriver:
Vi vet jo at Donald og Klodrik er hemmelige agenter for Skrues Informasjonsakademi og at det der med «hemmelig» absolutt kan diskuteres, og vi vet at det meste går galt når de sendes ut på oppdrag, men det er vel lov å håpe at de en dag skal få til noe som kan gjøre dem fortjent til yrkestittelen?

Kan det skje i denne boka? Neppe, men vi kan love masse gøy for den som vil være med på deres ville ferd mot nye fiaskoer! 336 agentariske sider!

Om serien: Donald Duck Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn 10+!

 

Forfatter: Giorgio Figus
Illustatør: Enrico Faccini
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 336
Format: Pocket

 

Min mening:

Hva skal man si? Jeg har alltid vært en Donald-elsker. Da jeg var liten kjøpte vi Donald hver uke, og jeg hadde alltid et blad eller to rundt meg. Nå leser jeg avisa sammen med frokosten, den gang måtte jeg alltid lese et Donaldblad.

Jeg har fortsatt en fin samling av blader både fra 70-80-tallet og mange nyere. Jeg tror aldri at jeg "vokser fra" det å lese Donald.

Denne pocketen likte jeg veldig godt. Det var kun historier om Donald og Klodrik som hemmelige agenter for onkel Skrue. Store fine illustrasjoner og morsomme historier.

 

Egmont