Skip to main content

Pastor Viveka og hundreårsjubileet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Annette Haaland
Leseeksemplar fra Bazar

Bok nummer to i den sjarmerende serien om Pastor Viveka

Tiden er inne for å markere Gamla Enskedes hundreårsjubileum, men medlemmene i jubileumskomiteen er uenige om hvordan det skal markeres. Pastor Viveka må navigere gjennom alt dette, samtidig som hun går på kurs for å lære seg å uttrykke følelsene sine på en nyansert og balansert måte og har bekymringer på hjemmebane. Og som om ikke det var nok, skjer det et nytt drap.

Forfatter: Annette Haaland
Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: Pastor Viveka och hundraårsjubileet
Oversatt av: Einar Blomgren
Antall sider: 295
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne boka har fått veldig god kritikk av andre. Om det var at formen min ikke var helt på topp når jeg leste denne boka, vet jeg ikke - men av en eller annen grunn traff den ikke meg helt.

Forfatteren er helt ny for meg, og mitt første møte var bok nr to i en serie. Siden historiene er avsluttende, tror jeg ikke det har noen betydning.

Den var helt ok å lese og du sløser på ingen måte bort tida di. Pastor Viveka er en søt dame som er koselig å lese om, men jeg synes kanskje den ble litt for "tam".

Pluss for koselig bokomslag :)


Om forfatteren:
Annette Haaland (f. 1965) jobber som lærer på Bromma folkhögskola, der hun underviser i fagene religion, filosofi og svensk. Hun har også vært pastor.

Pastor Viveka og giftmordene er hennes debutbok, og allerede kort tid etter utgivelsen i Sverige hadde den solgt over 50.000 eksemplarer. Dette er andre bok i en serie. Bok nr to har solgt over 100 000 eksemplarer i Sverige.

Cappelen Damm