Skip to main content

Strandkafeen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Lucy Diamond
Leseeksemplar fra Aschehoug

Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Evie bor i London sammen med kjæresten Matthew. Han er en ryddige og organisert mann som får hennes rot til å virke verre og hennes manglende planer til å framstå enda mer svevende. Evie har ikke funnet en jobb hun trives med, så hun driver omkring i en rekke meningsløse vikariater.

Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Evie må bestemme seg. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.


Forfatter: Lucy Diamond
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: The Beach Café
Oversatt av: Lene Stokseth
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Veldig søt og lettlest bok - med en passe dose romantikk. Perfekt lesestoff ute i sola.


Om forfatteren:
Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 13 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalene.

 

Aschehoug