Skip to main content

Tre dager

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Anders Roslund
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Ei lita jenta har bursdag, hun fyller fem år. Noen dager senere kommer det en bekymringsmelding fra naboene. Den lille jenta åpner døra når politiet ringer på. Resten av famlien er drept. Mange år senere kommer det en sak på bordet hos politiet som settes i sammenheng med den gamle saken. Piet Hoffmann som tidligere har jobbet som infiltratør for politiet blir nok en gang innblandet - noe som setter kona og ungene hans i fare.


Forfatter: Anders Roslund
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Antall sider:476
Format: Innbundet
Originaltittel: Jamåhonleva
Oversatt av: Henning J. Gundersen

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

En skikkelig fin bursdagskake. Fem røde lys. Forventninger. Ikke kunne hun vite at denne dagen skulle forandre så mange menneskers liv.

Og enda mindre forandre kriminalkommissær Ewert Grens liv, og undercover-agenten Piet Hoffmanns liv. Alt Zana ville da hun fylte fem år, var å synge bursdagssangen og slippe å se mennesker dø.


Om forfatteren:

Anders Roslund er en svensk forfatter og journalist som tidligere har utgitt en rekke krimbøker sammen med Börge Hellström. Roslund har tidligere vært redaksjonssjef i SVT.Min mening:

Denne boka hadde jeg gledet meg til å lese helt siden jeg fikk den av forlaget i oktober. Det ble likevel ikke tid til den før nå. Jeg hadde store forventninger. Først synes jeg at den gikk litt tregt spenningsmessig, men midtveis snudde det.

Jeg synes at dette var en bra og orginal historie. Jeg fikk delvis høyere puls enkelte steder i handlingen, og ble lurt opptil flere ganger. Jeg synes at dette var en bra bok, som levde opp til forventningene som jeg hadde, og som jeg gjerne anbefaler videre.

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Cappelen Damm