Skip to main content

Spindelvevet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen
Pdf-fil fra forfatteren

Tenåringsjenta Cecilie bor hos faren etter at foreldrene ble skilt. Faren er overbeskyttende og liker ikke at datteren går ut alene på kvelden. En kveld presser Cecilie likevel igjennom en kveldstur alene med hunden Carl Ivar. Vi skjønner at noen følger etter henne. Det som faren fryktet skulle skje blir virkelighet, og Cecilie blir bortført.  Bjørn Brenner i politiet får saken, og etterhvert viser det seg at dette får personlige konsekvenser for han.

Handlingen foregår i Randaberg på Vestlandet.

 

Forlaget skriver:
Skjønnheten Camilla Tungenes vokser opp i den vesle bygda Randaberg og blir oppdaget internasjonalt allerede som sekstenåring. Hun pryder forsidene av de prestisjefylte motemagasinene over hele verden i mange år. I voksen alder vender hun tilbake til hjembygda med sin nydelige tenåringsdatter. Hun er ikke klar over at et menneskelig udyr har ventet lenge i kulissene på en sjanse til en grusom hevn.

En dag skjer det noe særdeles urovekkende i bygda og førstekriminalbetjent Bjørn Berner og hans betrodde medarbeidere kobles inn. Imidlertid viser det seg at saken blir mye mer omfattende enn Berner hadde forventet, og han blir direkte personlig involvert på verst tenkelige måte.

 

Forfatter: Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen
Forlag: Skamløst forlag
Utgivelsesår: 2020
Format: Pdf-fil
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin historie, og fin debutbok for Simen Ingemunsen.

Språket i boka er enkelt og lettlest. I begynnelsen synes jeg språket ble litt for enkelt, og at dette kanskje var en ungdomsbok - men det tar seg fort opp. Historien er spennende og man vil ikke legge boka fra seg. Historien slutter med noen tråder man kan gruble over. Neste bok kommer senere i år, og jeg gleder meg veldig til det.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Små forlag