Skip to main content

Hjerteløs

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jørgen Jæger
Leseeksemplar fra Capitana

En avisredaktør blir drept. Ektefellen ser ut til å være den opplagte morderen,men er det virkelig så enkelt? I den tidligere boka leste vi at Marthe kjemper for livet med sine hjerteproblemer. Ole Vik må ta et valg som han er i tvil om er helt "innafor". Samtidig midt oppi dette må også Cecilie løse et personlig problem.

Forlaget skriver:
Hans elskede er døende.
Tilbudet om redning lukter svidd.
Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg.

Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere.

Marte Mellingens kropp avviser hjertepumpen som hun går med i påvente av hjertetransplantasjon, og hun er i ferd med å dø i donorkøen. Mens Ole Vik leter desperat etter en utvei for å redde sin kjæres liv, får han et tilbud som han takker ja til. Men noe skurrer underveis. Hvor langt er selv en hedersmann som Ole Vik villig til å strekke seg for å redde livet til den han elsker?

 

Forfatter: Jørgen Jæger
Forlag: Capitana
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 464
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
En ny bok om Ole Vik og Cecilie Hopen. Dette er den trettende boka i serien, og den er iallefall ikke dårligere enn de andre. Dette er en kjempespennende historie og boka seiler klart inn på favorittlista mi. Ikke gå glipp av denne!

Om forfatteren:
Jørgen Jæger (f.1946) er en kritikerrost krimforfatter. Han debuterte med kriminalromanen «Skyggejegeren» i 2003, den første boka i serien om lensmannen Ole Vik & Co. Hans endelige gjennombrudd kom i 2012 med kriminalromanen «Stemmen».

I 2016 ble det solgt over 130 000 eksemplarer av bøkene hans i Norge, og Jæger er nå etablert i den absolutte toppen av norske krimforfattere. Jæger har vært nominert til Bokhandlerprisen hele fire ganger.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier