Skip to main content

Rivertonvinnernes beste krimnoveller

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Diverse
Boka er kjøpt i svensk bokhandel

Forlaget skriver:
En antologi med 10 krimnoveller av Norges beste krimforfattere. Alle forfatterne er vinnere av den gjeve Riverton-prisen. Her kan du lese både nyskrevne fortellinger og gamle klassikere. Forordet er selvfølgelig skrevet av president i Rivertonklubben, Tom Egeland, og boken er også laget i samarbeid med Rivertonklubben.

Forfattere: 
Chris Tvedt, Gunnar Staalesen, Jon Michelet, Karin Fossum, Kim Småge, Tom Egeland, Tom Kristensen, Torkil Damhaug, Unni Lindell og Vidar Sundstøl. 

 

Forfatter: Diverse
Forlag: Goliat
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 276
Format: Pocket
Kilde: Kjøpt i bokhandel


Min mening:
Fin bok med et utvalg noveller. Denne passer fint når du f.eks. ikke orker å lese en hel bok, men ønsker små korte uavhengige historier. Den ene novellen (av Karin Fossum) har jeg nylig lest et annet sted. Jeg tror at den fulgte med et ukeblad i påska, men alle er utgitt i andre samlinger før.


 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier