Skip to main content

Når sannheten banker på

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Lucy Clarke
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

Elle er forfatter, og bor i et fint sjøhus på sørkysten av England. En uke leier hun ut huset sitt via Airbnb. Etterpå har hun en ekkel følelse når hun er i huset. Er det noen som overvåker henne eller er det det bare fantasien hennes som spiller henne et puss?

Forlaget skriver:
Etter at Elle lånte ut huset sitt, har ingenting føltes helt som det skal

JEG ER I HUSET DITT
Det virker kaldt. Noe har skjedd. En ubehagelig følelse av at noen følger med på alt hun gjør.

JEG ER I HODET DITT
Kanskje er det noe Elle innbiller seg? Hun er forfatter, og fantasien er tross alt et av hennes fortrinn. Og likevel. Hver eneste trussel later til å bunne i noe personlig. Som om noen har avdekket hemmelighetene som tar nattesøvnen fra henne.

OG NÅ VET JEG HVA HEMMELIGHETEN DIN ER
Elle blir mer og mer redd og føler seg paranoid. Huset blir et fengsel. Noen er i ferd med å bryte seg inn i hennes fortidige liv. Og hun har gitt vedkommende anledning

 

Forfatter: Lucy Clarke
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: You Let Me In
Oversatt av: Helene Limås
Antall sider: 436
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
En spennende og litt snikende skummel psykologisk krimbok. Lettlest og vanskelig å legge fra seg, ikke hadde jeg mistanke om løsningen før det nærmet seg slutten heller.

Krøll deg sammen i sofaen og les - og bare overhør alle knirkelydene du hører i huset ;)


Om forfatteren:
Lucy Clarke er bosatt på sørkysten av England sammen med sin mann, som er profesjonell vindsurfer, og deres to sønner. Hennes siste bok på norsk er Når sannheten banker på (2019).Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Vigmostad & Bjørke