Skip to main content

Judasskuddet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jørgen Jæger
Leseeksemplar fra Capitana

Ondskapen herjer under overflaten i Fjellberghavn. Flere mennesker ryddes av veien, og drapene kamufleres som overdosedødsfall. Jakten på en kynisk liga begynner, en liga som ikke kjenner noen begrensninger. Politioverbetjent Cecilie Hopens oppgave blir ikke enklere når mye tyder på at de har en Judas i politiet.

Ole Vik har i alle år bearbeidet seg selv for datteren Marias overdosedødsfall. Nå får han endelig mulighet til å ta et oppgjør med hennes død. Det skal vise seg at ingenting var som han hadde trodd.

 

Forfatter: Jørgen Jæger
Forlag: Capitana
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 395
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg ble kjempeglad når denne boka dukket opp i postkassa mi - endelig kunne jeg lese mer om Ole Vik og resten av gjengen i Fjellberghavn.

Jørgen Jæger er på min topp-liste over bøker jeg bare må lese. Han skuffer aldri! Stort mer enn det og teksten over er det vel ikke å si :)

Akkurat som personene det jaktes på i denne boka, så er jeg avhengig , om enn ikke den samme avhengigheten. De det jaktes på i boka er avhengig av narkotika, jeg er avhengig av flere historier om Ole Vik & Co.

Jeg håper at det snart kommer enda en bok, så abstinensene mine kan lindres ;)

Har du ikke lest denne enda, så har du noe å glede deg til. Lag deg en kopp te, finn fram teppet og krøll deg sammen i sofaen - og les!


Om forfatteren:
Jørgen Jæger (f.1946) er en kritikerrost krimforfatter. Han debuterte med kriminalromanen «Skyggejakten» i 2003, den første boka i serien om lensmannen Ole Vik & Co. Hans endelige gjennombrudd kom i 2012 med kriminalromanen «Stemmen».

I 2016 ble det solgt over 130 000 eksemplarer av bøkene hans i Norge, og Jæger er nå etablert i den absolutte toppen av norske krimforfattere. Jæger har vært nominert til Bokhandlerprisen hele fire ganger.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Bonnier