Skip to main content

Rullatorgeriljaen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Inger Postvoll
Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold

Den gamle vennegjengen får en invitasjon til et par ukers sammenkomst på et pensjonat i Sandefjord. Det er 25 år siden de har sett hverandre sist og flere av de har begynt å slite med helseproblemer. Kan de finne tilbake til tonen og vennskapet de hadde tidligere? Her er det duket for mange overraskelser. En fin historie med en dose av spenning og mystikk.


Forlaget skriver:
Gjengen fra folkehøgskolen er blitt grå i håret og knirkete i leddene, men da brevet fra Jarl dumper ned i postkassene vekkes både gamle minner og fersk eventyrlyst.

I tilpasset turbuss bærer det til Vestfold for en flyktig sommerferie, med folk de møtte da Beatles kom på banen, og sist så da internett var et nyord. Jarl er spent. Kan gamle vennskap gjenopplives? Er magien fortsatt der? Ingen av de andre aner hvor mye som står på spill.

Rullatorgeriljaen er en varm spenningsbok med masse humor om betydningen av fellesskap, tilhørighet og kjærlighet, uansett alder.

May Britt kvier seg. Er hun virkelig så naiv, en gammel dame? Men følelsen gir seg ikke: Kanskje er det skjebnen som skal føre henne og Gunnar sammen likevel, på tampen av livet? Det er jo uansett bare for noen uker ...

 

Forfatter: Inger Postvoll
Forlag: Liv Forlag
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 233
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Alltid artig med bøker hvor handlingen legges til området hvor jeg bor. Dette er i tillegg en humoristisk og lettlest bok, og når den samtidig har en dæsj med spenning og mystikk, da kan det vel ikke bli bedre.

Artig sommerbok som du bør unne deg å lese.


Om forfatteren:
Inger Postvoll bor i Haugesund. Hun debuterte med barneboken Trollungen i Kringsjåskogen i 2006, og har siden skrevet flere barnebøker. Rullatorgeriljaen er Postvolls debut som romanforfatter.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalene.

 

Liv