Skip to main content

Venneforespørsel

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Laura Marshall
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

Louise Williams får en venneforespørsel som får hjertet hennes til nesten å stoppe.

Du har fått en venneforespørsel fra Maria.

Maria Weston har vært savnet i mer enn 25 år. Hun ble sist sett på en avslutningsfest på skolen hun hadde gått på, og alle har siden da antatt at hun er død. Spesielt Louise, som hele livet har båret på en forferdelig hemmelighet.

Det kommer flere meldinger fra Maria, og Louise føler seg tvunget til å gjenoppta kontakten med gamle venner som hun lenge forsøkte å imponere. Hun forsøker å finne ut av hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden, og hun skjønner at det er mye hun ikke ante.

Det eneste som er sikkert, er at Maria Weston forsvant den kvelden. Og at ingen har hørt fra henne etter det før plutselig nå ...

 

Forfatter: Laura Marshall
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: Friend request
Oversatt av: Marianne Fjellingsdal
Antall sider: 410
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Spennende bok, dog med en litt annen slutt enn jeg hadde håpet på. Lettlest, muligens en ungdomsroman. Jeg synes at det er en super bok når du trenger en pocketbok på reise eller ute i påskesola.
Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Vigmostad & Bjørke