Skip to main content

Aldri mer alene

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Mary Higgins Clark
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Etter at hennes kommende ektemann blir arrestert på bryllupsdagen, takker smykkeeksperten Celia Kilbride ja til å bli foreleser om bord på et nytt og luksuriøst cruiseskip. Slik håper hun å unngå offentlighetens oppmerksomhet.

Om bord møter hun den 86 år gamle Lady Haywood, eller «Lady Em» som hun bare kalles. Hun er svært rik, og eier av et meget verdifullt smaragdsmykke. Etter tre dager til havs blir Lady Em funnet død – og halskjedet er borte.

Hvem står bak ugjerningen? Er det den tilsynelatende hengivne assistenten Brenda Martin eller den økonomiske rådgiveren Roger Pearson og kona Yvonne, som begge var invitert med på cruiset av Lady Em? Eller er det professor Henry Longworth, en anerkjent Shakespeare-ekspert som foreleser om bord? Listen over mistenkte blir bare lengre og lengre.


Forfatter: Mary Higgins Clark
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: All By Myself, Alone
Oversatt av: Elsa Frogner
Antall sider: 316
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Mary Higgins Clark var tidligere en av mine favoritter, og jeg hadde alle bøkene hennes. Nå er det lenge siden jeg har lest noe av henne. Etter det jeg kan huske, var det høy spenningsfaktor i bøkene hennes og jeg gledet meg derfor veldig til å begynne på denne nyutgivelsen.

Boka var kanskje ikke så spennende som jeg hadde trodd. Men det å lese denne boka var veldig god underholdning. Litt søt kosekrim ville jeg definert den som. Det er nok av spenning og mystikk - men også en dose romantikk og store muligheter for egne spekulasjoner. God bok som jeg varmt anbefaler!


Om forfatteren:
Mary Higgins Clark har skrevet over 37 romaner som alle har toppet bestselgerlistene verden over. Bare i USA har bøkene hennes solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.

 Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Cappelen Damm