Skip to main content

Et julemirakel

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jenny Hale
Leseeksemplar fra Bladkompaniet

Julen har alltid vært viktig for Noelle Parker. Hun elsker de mørke vinterkveldene med varm sjokolade og kaker i familiens koselige konditori. Men dette året er alt annerledes ...

Da Noelle får vite at konditoriet står i fare for å bli lagt ned, bestemmer hun seg for å gjøre en siste innsats for å redde det. Samtidig som hun begynner å pusse opp lokalet, takker hun ja til en jobb som assistent for den eldre og gretne William Harrington.

Duften av hennes hjemmelagde kaker og synet av de nydelige juledekorasjonene hennes gjør underverker for Williams humør, og enda bedre blir det da hun overtaler ham til å ta kontakt med hans første store kjærlighet. Noelle selv oppdager plutselig at hun ikke er upåvirket av Williams barnebarn, den kjekke, men litt mystiske Alexander ...

Vil Noelle klare å redde konditoriet, gjenforene en familie og finne kjærligheten før jul?

 

Forfatter: Jenny Hale
Forlag: Bladkompaniet
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: We'll Always Have Christmas
Oversatt av: Mariken Lauvstad
Antall sider: 383
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
En ordentlig søt og romantisk underholdende bok. Veldig fin å slappe av med når man ikke orker "tung" litteratur. Hyggelig førjulsbok.

Boka selges i dagligvarebutikker.


 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke