Skip to main content

#Bystrikk no. 5

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Ingunn Myklebust
Leseeksemplar fra Pitch

Dette er den femte boka i en serie som heter Bystrikk. I boka er det 12 plagg til henne, 4 babyplagg, 3 plagg til han, 13 plagg til barn og 4 oppskrifter som passer til alle. Bildene som illustrerer plaggene er tatt i Ålesund.

Forfatter: Ingunn Myklebust
Forlag: Pitch
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 188
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Ny strikkebok i den bestselgende #Bystrikk-serien.

Ingunn Myklebust er en av Norges mest populære strikkedesignere. Hun skiller seg ut med vakre mønstre og nydelige fargekombinasjoner – til glede for strikkere i både inn- og utland.

Ingunn Myklebust leverer lekkert og stilrent design, og som alltid skal boken kunne brukes både av nybegynneren og den erfarne strikkeren.

I boken finner du også den populære ByFin-serien, fra årets Samstrikk med Bystrikk.Om forfatteren:

Ingunn Myklebust har i løpet av kort tid blitt en av Norges aller mest populære strikkere. Hennes design og oppskrifter skiller seg ut med vakre mønstre og nydelige fargekombinasjoner – noe de strikkeglade både i Norge og i utlandet har latt seg inspirere av.Min mening:

Forfatteren starter med å understreke hvor viktig det er å strikke en prøvelapp av hensyn til strikkefastheten, og det har jeg fått smertelig erfare. For noen år siden skulle jeg strikke Line Langmo-genseren i str M... den ble størrelse telt, og helt ubrukelig... Nok om det.

I denne boka synes jeg det er veldig mange fine plagg, både til liten og til stor. Selv om jeg ikke får til strikkekunsten, så ser oppskriftene fine og oversiktelige ut med fine trinn-for-trinn-forklaringer. Jeg likte spesielt godt Erlejakka som står på side 161.

 

For ordens skyld: Jeg selger ingenting - heller ikke bøker. Jeg bare liker å inspirere og anbefale. Om du lurer på noe angående kjøp av denne boka, så må du spørre i bokhandel eller annet sted hvor du kjøper bøker :)

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Pitch