Skip to main content

Perleglede

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Katrine Lindgjerdet
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Bok med mønstre og masse idéer til perlebilder som man kan lage. Her er bilder til mange anledninger; jul, påske, 17. mai og mange andre hyggelige motiver. Hva med å pynte med et stort perlebilde av f.eks. en pingvin på veggen?


Forfatter: Katrine Lindgjerdet
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 144
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

I Perleglede inviterer Katrine Lindgjerdet, kjent fra Instagramkontoen hvitelinjer, deg med på å perle.

I boka finner du mer enn 50 små og store perlemotiver, fra nydelige sommerfugler og tøffe biler til lekre julestjerner. Her er også med smarte tips om hvordan du perler, stryker motivene og tar dem i bruk. Motivene er tydelig merket med vanskelighetsgrad.

Å perle er en hyggelig og kreativ aktivitet som samler både små og store rundt bordet.Om forfatteren:

Katrine Lindgjerdet bor i Trondheim og er interiørdesigner. Hun liker kreative sysler og designer blant annet perlemønstre som passer for alle aldre. Når hun ikke perler eller strikker, bruker hun tid på Instagramkontoene @hvitelinjer, @madeby_Hvitelinjer og @white.interior1 som til sammen har over 770 000 følgere.Min mening:

Når ungene var små laget vi stadig små perlebilder. Vi var på evig jakt etter perlebrett med fine motiver - og når de var ferdig lagt måtte de selvfølgelig strykes.

I denne boka er det oppskrifter på hvordan du kan sette sammen firkantede brett til litt større brett, og lage store motiver utifra et mønster. Nå er ungene her i huset store, men da de var små hadde de elsket denne. Dagens barn er heldige som får muligheten til å være kreative med denne boka. Det er nesten så jeg får lyst til å prøve jeg også, men perler og perlebrett er forlengst borte.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Cappelen Damm