Skip to main content

666 Kriminelle spørsmål og svar

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Anne Gaathaug
Leseeksemplar fra Megafon

Fantastisk quizbok som bør stå i hylla til enhver krimelsker. Her finner du, som bokas tittel viser, 666 spørsmål og svar til en mengde kriminelle kategorier.

Her spørres det om alt fra Tv-serier, karakterer, yrker, dyr, farger og MYE mer. Det er ekstra artig at utvalgte forfattere har fått slippe til med egne kapiter. Her finner du utvalgte spørsmål fra Helene Flood, Tom Stalsberg, Ørjan Karlsson, Agnes Lovise Matre, Atle Nielsen, Tom Egeland og Myriam H. Bjerkli.

God blanding av nivået på spørsmålene, men du bør selvsagt ha et minimum av kjennskap til krimbøker og krimforfattere ;)

Det er ikke så mye mer å si. Løp og kjøp, og inviter til en hyggelig quiz-kveld.


Info:

Forfatter: Anne Gaathaug
Forlag: Megafon
Utgivelsesår i Norge: 2024
Antall sider: 144
Format: Heftet


 

Forlaget skriver:

DEN ULTIMATE QUIZBOKEN FOR KRIMELSKEREN!

Uavhengig om du er best på krimlitteratur, gangsterfilmer, TV-serier eller true crime. I denne boken er det nok for alle!

En av Norges mest erfarne quizforfattere har tatt utfordringen, og komponert en hel bok viet til krimelskeren! Anne Gaathaug har utgitt et tosifret antall quizbøker, og har en ukentlig quizspalte i Klassekampen, i tillegg til å være fast quizmaster på Litteraturhuset i Oslo.

 


 Om meg:

Denne bokanmeldelsen er basert på min personlige mening. Jeg leser ikke bøker for å fremme forfattere eller forlag. Jeg leser kun bøker jeg selv ønsker å lese. Jeg tjener ikke penger på nettsiden, og er ikke på noen måte knyttet til forlag eller forfatter. Siden jeg ikke har bokblogg, men nettsiden Hverdagsnett inkl magasinet Hverdagsnettmagasinet bruker jeg tittelen bokanmelder, nettstedeier eller redaktør.

Jeg er utdannet innenfor økonomi og revisjon, og jobbet i Skatteetaten i nesten 24 år. Jeg er også frilansjournalist, og har gått journalistskolen til Vivian Songe. I tillegg har jeg lang erfaring i å drive nettsted – Hverdagsnett har eksistert siden starten av 2000-tallet. (De første årene med navnet Barnemix). Jeg har ingen litteraturutdannelse, men har flere år med erfaring i å formidle bøker.


 

Noen bøker står merket som leseeksemplar/forhåndseksemplar. Hva betyr det?

Det er bøker som jeg får kostnadsfritt fra forlag eller forfatter – noen på forhånd før de er utgitt. Det er reglene i Markedsføringslover som bestemmer at dette SKAL opplyses om.  Uansett er ALLTID en bokanmeldelse MIN personlige mening, min tekst og mitt oppsett.

Selv om jeg har fått boka blir jeg IKKE påvirket på noen måte. Det gjelder det samme som for bøker fått i gave, lånt på bibliotek eller kjøpt. Jeg står jeg helt fritt i forhold til om jeg VIL lese den, NÅR jeg evt. vil lese den, om jeg VIL anmelde den og HVA jeg vil skrive. Jeg skriver alltid min ærlige mening om boka, selv om det å gi riktig terningkast noen ganger kan være en utfordring.

Jeg har absolutt INGEN bindinger til noen forlag. Alle leseeksemplarer blir stemplet – slik at de ikke har noen økonomisk verdi, og ikke kan videreselges. Arbeidet med å formidle bøker gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å INSPIRERE til at gode bøker skal nå ut til flere lesere.

Dette er viktige punkter for meg for å kunne anbefale en bok.

 
NYHETSBREV FOR NETTSIDEN OG MAGASINET:
Meld deg på her. (Maks ett pr måned)

Små forlag